Засуджений екс-начальник Управління містобудування і архітектури вимагає переглянути справу

Засуджений екс-начальник Управління містобудування і архітектури вимагає переглянути справу
Фото з сайту 33kanal.com
  • Колишнього начальника Управління містобудування та архітектури засудили за хабар.
  • Він вимагає, аби справу переглянули повторно.
  • Про це повідомляє "33-ій канал".

"Ця історія почалась ще в 2017 році, коли у власному кабінеті правоохоронці на хабарі 300 доларів затримали тодішнього начальника управління містобудування і архітектури Козятинської міськради Олександра Павлова. Ці гроші він начебто отримав від бійця АТО за оформлення документів для отримання дозволу на розміщення торгового об’єкта. Держслужбовця випустили під заставу, а через погіршення стану здоров’я він тоді потрапив до кардіології", - пишуть на сайті газети "33-ій канал".

Як розповів журналістам видання Олександр Павлов, чотири роки тому до нього звернувся демобілізований атовець, сказав, що хоче відкрити точку з продажу фаст-фуду і йому потрібна земельна ділянка. Посадовець попросив його написати заяву і визначитися з місцем, позаяк дозвіл на землю дає міська рада на сесії.

За словами Павлова, під час чергового візиту чоловік поклав йому на стіл листок паперу з доларами, а коли чиновник їх відсунув, той вийшов з кабінету. Олександр Павлов хотів його наздогнати, але в цей час до нього в кабінет зайшли правоохоронці з понятими і почали вести слідчі дії. На тильній стороні руки у посадовця залишився слід від фарби.

Відео дня

"Відомо, що за хабар Олександру Павлову «світило» десять років ув’язнення з конфіскацією. А вже наприкінці зими 2019 року чиновник отримав вирок — до п’яти років позбавлення волі. Прокурори довели, що він отримав хабар 300 доларів для сприяння наданню іншій людині дозволу на роз­міщен­ня торговельного об’єкта. Олександр Павлов подав апеляцію. Розгляд тривав близько восьми місяців. 3 грудня колегія залишила у силі вирок суду першої інстанції та призначила йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, за винятком житла. Олександр Павлов звернувся до Верховного Суду. Там рішення залишили в силі, й наразі він відбуває покарання у Літині. Втім, до цих пір не втрачає надії довести, що не винен, й вимагає переглянути заново свій вирок", - йдеться на сайті газети "33-ій канал".

 

Читайте також:

Обікрав машину у центрі Козятина

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Lilia Bezbah

    Люди добрі! За що людина сидить? Бо хтось зробив підставуху!
    Проста людина , вибачте, сяде за хлібину , а тут стратеги не сідають за десятки міліардів. Отака правда у нас!
  • Valentina Mandziuk

    Крадуть мільйони, нормально все, нікого не садять. 300 баксів, офігенна сума . Просто хтось робив собі показники у виявленні корупціонерів, а хтось позбавлений волі на п'ять довгих років. Я не захищаю, але в такому випадку сидіти має 1/2 всієї країни.
  • Кіпоренко Олександр

    За хабар і відпустять.

    Кіпоренко Олександр reply Кіпоренко Олександр

    Lilia Bezbah В Україні нажаль так!

    Lilia Bezbah reply Кіпоренко Олександр

    Кіпоренко Олександр хто як звик

keyboard_arrow_up