Житель нашого району незаконно зберігав та збував наркотики

Житель нашого району незаконно зберігав та збував наркотики

Хмільницька окружна прокуратура завершила досудове розслідування та передала до суду обвинувальний акт стосовно 19-річного мешканця Хмільницького району за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. А саме незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу.

За даними слідства обвинувачений упродовж 2021-2022 років неодноразово здійснював збут наркотичних засобів - канабісу, обіг якого заборонено. Крім того, під час обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено наркотичні засоби, які обвинувачений зберігав з метою збуту.

Про це повідомляє Хмільницька окружна прокуратура

— У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину у судовому порядку, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

А на початку того ж місяця працівники козятинської поліції задокументували злочинну діяльність 27-річного раніше судимого за крадіжку та розбій мешканця Житомирщини, який збував амфетамін. Підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Читайте також:

Допомагав потерпілим у ДТП і вкрав у них 100 доларів: злочинця затримали у нашому районі

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up