«Зрубав — посади, або відео отримає поліція». На Джерельній зрізали ялинку

«Зрубав — посади, або відео отримає поліція». На Джерельній зрізали ялинку
  • Житель Козятина незаконно зрізав зелене деревце. Злочин потрапив на камеру відеонагляду. «Ялинкорубу» поставили вимогу.

Допис опублікувала на сторінці у фейсбук Людмила Яроменко. Жінка зазначає, що деревце зрізали вночі з 22 на 23 грудня на вулиці Джерельній.

«Не рубай ялинку!!! В ніч з 22 на 23 грудня 2022 року по вулиці Джерельна зрізали прекрасу зеленого світу Ялинку. Відеокамера зафіксувала «цю людину»,  яка скоїла злочин в 22.47. На даний час відео доказу поки що не виставляємо. Виносимо гуманні правила, зрубав-посади. Призначаємо зустріч до 3.01. Адресу ти знаєш, якщо не з`явишся, відео матеріали будуть передані до поліції. З наступаючим Новим роком», — цитуємо повідомлення.

Відео дня

У 2021 році, нагадаємо, у соцмережах з'явився пост про те, як на добре відомій козятинцям зоні відпочинку «Талимонівка», вийшли із ситуації, яка щороку перед новорічними святами складається з молодими ялинками. Тоді аби ялинки не нищили й не крали їх обробили фекаліями та вапном. Пригадати історію можна за посиланням.

 

Читайте також:

​​Книги з новорічною атмосферою: добірка, яку рекомендує психолог

Весною, осінню та взимку: як святкували Новий рік українці в давнину

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Саша Саша

    Ялинка висаджена,2.01.2023р

keyboard_arrow_up