8 березня переносити зарано. Фоторепортаж з вулиць Козятина

8 березня переносити зарано. Фоторепортаж з вулиць Козятина
  • За ініціативи народних депутатів 3-х фракцій у Верховну раду був внесений законопроект щодо перенесення жіночого дня 8 березня на День народження Лесі Українки 25-го лютого. Мотивували народні обранці своє рішення тим, що це свято прийшло з росії. Про те багато наших земляків переконані, що це буде штучне свято.
  • Як проходило свято жінок 8 березня — репортаж з місця події

Поки в нас є люблячі батьки, сини, брати, чоловіки, зяті, племінники, дідусі та онуки, до тих пір дата 8-го березня в Україні буде жіночим днем. На підтвердження цих слів є високі ціни на квіти для жінок, а це означає, що жіноче свято значно дорожче від витрачених грошей. 

Першим в поле нашого зору потрав ще не маючи двох рочків Матвійко. Він так любить свою бабусю Оксану, що приїхав привітати її на роботу. 

Відео дня

Біля квіткових магазинів навіть стояли черги. Найбільше чоловіки вітали дружин, матерів, бабусь, дочок. Трохи менше з нашого опитування мам тещ та сестер. Кіріл вітав з жіночим святом свою дівчину, маму, та бабусю. Ірина та Ярослав купили квіти для матерів Олени та Валентини, пан

Микола порадує подарунком дружину Світлану а життєрадісна Анна сказала, що цим славним букетом привітали її. Ще ми біля квіткового магазину зустріли Влада, Олександра  та Оксану Іванівну. Вони брали квіти для своїх самих близьких. Багато вітали чоловіки жінок прямо на ринку.

Зустріли й  чоловіка, який має велику родину. Купив квіти для дружини, матері, матері дружини тещі, двом сестрам і двом дочкам. Тільки був він автівкою і зупинився, щоб купити квіти на заборонений знак. Він не був впевнений, що стражі порядку коли побачать фото його по чоловічому зрозуміють, тому до прохання пана Віктора не фотографувати його з оберемком квітів, ми віднеслися з розумінням. Чоловіки на автівках так спішили привітати своїх близьких, що крім пана Віктора, ставили своїх залізних коней в зоні дії знаку ще двоє водіїв. То, мабуть, рано жіночий день переносити, коли чоловіки купують квіти під загрозою штрафних санкцій.

Читайте також:

Бажають найшвидшої перемоги та пишаються жінками: зробили підбірку вітань з 8 березня від козятинчан

8 березня: історія Міжнародного дня боротьби за права жінок, традиції та заборони дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анатолій Луцков

    Хто не знає,що за сято і звідки пішло,нехай почитають історію,яка була в дійсності.Жінкам які зараз противники цього свята хочу сказати,що вті часи жінки вибили для Вас рівноправія,щоб Ви мали змогу голосувати,займати керівні посади,тощо.А чоловікам хто проти,не скупіться на квітку,чи шоколадку,тощо Ви не збіднієте,а жінкам приємно.Зараз як ніколи жінки показують своє рівноправія і солідарність з чоловіками захищаючи пліч опліч Країну в окопах і не тільки.А мерзота яка при Владі подає законопроекти десь зі стелі і думаючи лише про себе на повагу ніяк не заслуговує.
  • Nata Mazur

    24 лютого розпочалося повно маштабне вторгнення ворога в Україну,а 25 лютого має бути жіноче св'ято.

    містянин reply Nata Mazur

    Свято жінок 25 лютого за суттю буде святом надуманим тому, що це дата народження Лесі Українки. Свято жінки повинно мати свою історію
  • Юрій Джемесюк

    Це дуже важливе питання під час війни.

    містянин reply Юрій Джемесюк

    Жінка у війну і у мирний час це—жінка, яка має право на привітання і радість.
  • Oleg Maksimchuk

    "згоден ти чи не згоден-від того нічого не зміниться,"власть" сказала- раб виконав...."  -  Нічого не змінилось. Та й взагалі-то, нам ці Клари Цеткін та Рози Люксембург до спини, аби повод бухнути.

keyboard_arrow_up