Де хоче відпочивати молодь?

Де хоче відпочивати молодь?

Сезон відпусток в розпалі

Костянтин Зварич

Більша частина нашого молодого населення хоче відпочивати на морі. “Чому?” - запитали ми. Представники молодого покоління почали говорити про воду, пісок сонечко та коктейлі.

А як же Карпати? Більшість людей кажуть, що не хочуть туди, тому що вони дуже ліниві і не хочуть бігати по горах. Але були і ті, хто хотів поїхати у Карпати, а не на море. На жаль, не всі можуть дозволити собі море або ті самі гори. Про закордонний відпочинок ми навіть не говоримо.

Відео дня

Хочу всіх попросити звернути увагу на оголошення з дешевими подорожами. У більшості випадків, це обман. Одна людина розказала, як вона повелась на таке оголошення. Гроші заплатила, а в аеропорту немає рейсів і гроші не хочуть повертати. Кажуть, що це проблеми авіалінії. А там кажуть, що це проблеми самого турагентства.

У нашому місті багато людей обирають для відпочинку ставок “Талемонівка”, бо там є пляж, лежаки і гойдалки для дітей. Але іноді козятинці можуть вирішити поїхати у сусідні села Титусівку або Черепашинці.

Тому якщо у молоді не вистачає грошей на море і гори, є можливість спокійно відпочити недалеко від свого міста.

Від редакції: Не головне де, головне з ким!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Полина Сотнык

    Є хороший готель Ріксос Прикарпаття https://vtruskavec.com/uk/truskavets/sanatoriji/riksos, дорогий звісно, але загалом враження та сервіс вартують тих коштів. Два дні в СПА, басейні і життя сяє новими барвами.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up