Для Близнюків тиждень буде яскравим й насиченим, а на Левів чекають непорозуміння та плутатина

Для Близнюків тиждень буде яскравим й насиченим, а на Левів чекають непорозуміння та плутатина

Що приготували вам зірки на початок осені та який день буде для вас сприятливим протягом тижня (29 серпня - 4 вересня) читайте у астрологічному прогнозі.

ОВЕН (21.03-20.04).

У вас відмінний настрій, яким ви з радістю поділитеся зі своїми близькими. І це правильно. У відносинах з колегами також варто усвідомити, що істина відома не тільки вам. Ваша впертість і надмірна принциповість може привести до конфліктної ситуації. До ваших ідей прислухається керівництво, з'являться взаємовигідні конструктивні пропозиції. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.         

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Відео дня

Можлива активна участь друзів і рідних у всіх ваших справах. Навіть занадто активна. Пам'ятайте, що рішення приймати лише вам. Не варто особливо зваблюватися, заробити не вийде. Імовірні певні тертя з керівництвом через різні підходи до рішення невідкладного питання. У вихідні дні приділить увагу дітям. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

Тиждень обіцяє бути яскравим й насиченим різними враженнями і подіями, зустрічами та знайомствами. Можуть почати здійснюватися ваші заповітні бажання. Ви одержите саме те, про що мріяли. Ваше почуття гумору і особиста чарівність вплинуть на ваш успіх у багатьох сферах. Не забувайте про відпочинок. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07).

Варто подвоїти ентузіазм на роботі. Керівництво очікує від вас відповідального кроку, не розчаруйте його. Саме зараз ваша кар'єра може піти вгору. Не зневажайте перспективами, що відкриваються. Ви можете одержати необхідну для себе інформацію, відповіді на задані колись питання, спробуйте розумно її використати. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - субота.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Не виключені непорозуміння та плутанина. Ви можете невірно оцінити ситуацію та вчинки близьких людей. Може трапитися велике інформаційне перевантаження. Обережніше з новими звабними проектами, вони можуть вас відволікти від справжнього правильного шляху. На вас очікує ріст працездатності, тому ви багато чого зможете встигнути. У вихідні сприятливий пасивний відпочинок у тихому і спокійному оточенні. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

ДІВА (24.08-23.09).

Робота може зажадати від вас додаткових зусиль. Не застрягайте на дрібних завданнях, зосередьтеся на найголовнішому. Не жалійте часу й сил на перевірку надійності джерел інформації. Удачу можуть принести нові ідеї та контакти, у той же час намагайтеся уникати непотрібних, порожніх зустрічей. В очах керівництва слід бути як можна непомітнішими й скромнішими. У вихідні виїдьте за місто. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Ви можете вплинути на своє майбутнє, якщо будете готові ризикнути й щось змінити. Варто подбати про те, щоб ваші плани були масштабні. Вам будуть помітні цікаві деталі, дріб'язки, повз які раніше проходили. Відстоюючи свою точку зору, не будьте зайво вперті, прислухайтеся до слів опонента, і ви уникнете конфліктної ситуації. У вихідні доведеться приймати відповідальні рішення. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

З'єднавши натхнення із земними завданнями, ви зможете досягти успіху й зміцнити матеріальне становище. Особисте життя вас порадує. Ваша допомога буде необхідна рідним, знадобитися може як порада й підтримка, так і чисто фізична сила. Вихідні присвятіть власному відпочинку, не напружуючись, влаштовуючи чийсь. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Варто проявити активність, але не розкривати всі свої плани до кінця й не слухати порад навколишніх, тому що власна думка може виявитися кориснішою за будь-яку іншу. Не виключений маленький домашній конфлікт, тому що ваші близькі чекають від вас уваги й теплоти, а ви будете продовжувати приємне для вас витання в хмарах. Вихідні краще провести на самоті.Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Розумно не звалювати весь вантаж турбот на себе, а звернутися по допомогу до друзів або близьких людей. Успіх у діловій сфері буде залежати від уміння домовитися й знайти компроміс. У вас з'явиться впевненість у власних силах і можливість упоратися з роботою в покладений строк. Вихідні - сприятливий час для поїздок і подорожей. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

На вас чекає чимало зустрічей, новин, поїздок в справах. Різко покращиться настрій, підніметься тонус, стане відчутно більше сил, і у вас з'явиться безліч нових планів і ідей. В особистому житті ви можете довідатися про обман. Довіряйте своїй інтуїції в ділових і особистих питаннях, якщо хочете уникнути прорахунків. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

РИБИ (20.02-20.03).

Вам дається унікальний шанс перетворити супротивників в союзників, але діяти необхідно обережно й дипломатично. Очікуйте важливі для вашої кар'єри події та новини. Не вірте ніяким слухам і пліткам, засновувати на них якісь висновки для себе було б вкрай нерозумно. Може з'явитися страх за свою репутацію, якій, втім, навряд чи щось буде реально загрожувати. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день - четвер.

Читайте також:

Козятинчани в інстаграм: підбірка яскравих фото тижня, що минає

Козятинчанин Кирил Сабадаш cтворив справжню фотоісторію

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up