До 99-річної козятинчанки Олександри Грушко завітали з Різдвяними піснями та новорічним настроєм

До 99-річної козятинчанки Олександри Грушко завітали з Різдвяними піснями та новорічним настроєм
  • Із Різдвяними піснями та новорічним настроєм  до поважної пані нашої громади Олександри Олексіївни Грушко завітали колядники
  •  80 років тому жінка побувала у фашистському пеклі – таборі смерті Освенцим (Аушвіц-Біркенау), однак зуміла досьогодні зберегти світлий погляд на навколишній світ.
     

«Нова радість», «Спи, Ісусе», «Добрий вечір тобі, пане господарю» та інші Різдвяні пісні-побажання у виконанні викладачів дитячої музичної школи осяяли будинок гостинної Олександри Олексіївни.

— Господиня, маючи співочу натуру, не відпустила гостей без відповіді: заспівала давню колядку, яку почула ще від своєї бабусі та якої навчила мама. А ще жінка читала свої вірші-спогади. У поетичних рядках закарбувалися картини юності, жіночі мрії, які понівечила війна. З болем Олександра Олексіївна сприймає новини з фронту сучасної війни, душа розривається від картин розгромлених російською артилерією українських міст. Крається серце жінки від того, що знову переживає ті жахіття, які, була переконана, залишилися у далекому минулому,, — написала на своїй сторінці Тетяна Єрмолаєва — Козятинський міський голова

Відео дня

Додамо, цьогоріч Олександра Олексіївна святкуватиме славний 100-річний ювілей. І найкращий подарунок, який чекає від долі ювілярка – Перемога України.

Читайте також:

«Україна колядує». Козятинчани заспівали різдвяну пісню та привітали зі святом

Після «відбою» тривоги залунали колядки: у будинку культури вдруге відбувся «Вертеп»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up