Фотозона та онлайн-концерт: як будемо святкувати День незалежності + ОПИТУВАННЯ

Фотозона та онлайн-концерт: як будемо святкувати День незалежності + ОПИТУВАННЯ
Тріо "Мілада" на записі концерту до Дня незалежності. Світлина зі сторінки Ілони Злоцької (Ila Yurievna) у Фейсбук
  • За тиждень Україна святкуватиме 29-ту річницю Незалежності.
  • У Міському будинку культури розповіли, що підготували для нас на свято.

Цьогорічне святкування Дня незалежності відрізнятиметься від традиційного через пандемію коронавірусу. Минулого року відбувся патріотичний мото-велопробіг та невеликий концерт на площі Героїв Майдану. Натомість концерт до 29-ої річниці Незалежності України дивитимемося вдома. Але це не єдиний сюрприз, який готує для нас відділ культури та туризму.

Як повідомили нам у Міському будинку культури, святкування Дня незалежності почнеться у п’ятницю, 21 серпня. Відбудеться покладання квітів біля пам’ятного знаку загиблим у зоні АТО/ООС (вулиця Пилипа Орлика, біля міського скверу).

У понеділок, 24 серпня для козятинчан оформлять тематичну фотозону на площі Героїв Майдану.

Відео дня

А ще відділ культури записав концерт із виступати наших артистів. Його можна буде подивитися у режимі онлайн. Серед учасників концерту — Олена Пантєлєєва та Тетяна Фабіцька.

Це не новий формат свята для нашого міста, адже цьогоріч у режимі онлайн ми вже відсвяткували 146 річницю від дня заснування нашого міста. Тоді відділ культури так само записав відео із виступами артистів та привітаннями міського голови. Загалом концерт набрав 1193 перегляди на ютуб-каналах фотографа Ігоря Янковчука та газети «RIA»-Козятин.

Опитування

Як вам такий формат свята?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up