Грали, дарунки дарували: для малечі з Козятинської громади влаштували різдвяний благодійний захід

Грали, дарунки дарували: для малечі з Козятинської громади влаштували різдвяний благодійний захід

Днями у залі міського будинку культури з ініціативи  очільниці громади Тетяни Єрмолаєвої у співпраці із благодійною американською організацією Acts of Mercy International та пастором Сергієм Дзибою і його командою з Перша Київська Церква Назарянина відбувся різдвяний благодійний захід для малечі Козятинської громади із різних соціальних категорій.

— Різдво —  таке свято, яке хочеться святкувати постійно.Креативні організатори провели яскравий інтерактив із малечею: грали та співали, дарунки дарували та спілкувались, сміялись, і розмовляли на серйозні теми, — повідомляє Козятинська міська територіальна громада

Серед серйозних тем, які не оминули цього вечора і які є важливими як для дітей, так і для їхніх батьків — безпека пішоходів на дорогах у темну пору доби при виключеному вуличному освітленні, забезпечення прав дітей, увага до навчання та дозвілля школярів. Цей цикл питань обговорив із присутніми у залі інспектор Ювенальна поліція Вінниччини капітан поліції Олександр Чернихевич.

Відео дня

Нагадаємо:

  • У Козятині провели благодійний захід на підтримку Збройних сил України.
  • Долучилися не лише дорослі, а й діти. Вони власноруч готували смаколики та сувеніри, які продавали просто неба у парку.
  • Спільними зусиллями зібрали 39,5 тисяч для наших військових. Розповідаємо, як проходило дійство

Читайте також:

У соцполітиці пояснили, кому давали різдвяні торбинки солодощів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up