«Калина» подарувала воїнам ЗСУ оберіг в образі «Бандеро-смузі»

«Калина» подарувала воїнам ЗСУ оберіг в образі «Бандеро-смузі»
  • Минулого тижня народний аматорський гурт Калина Махнівської громади та Філія центру культури та дозвілля села Пляхова Глуховецької селищної ради організували в місті Вінниці для захисників України патріотичний концерт під назвою «Все буде Україна»

Ініціаторами такого дійства були народні артисти. Вони спочатку звернулися до командування ЗСУ у Вінницькій області з такою ініціативою. Коли почули у відповідь,  що такий патріотичний захід не тільки можна провести, а й в нашим хлопцям необхідна така підтримка наші вокалісти приїхали у Вінницю.

В концертній програмі звучали авторські вірші Антоніни Петрушкевич, які були написані в військовий час. Вокалісти співочих колективів Марія Кулеша та Ірина Прядун (відома фольклористка з Калинівщини), співали українські народні пісні, для підняття бойового духу. 

Захисники України протягом всього концерту аплодували артистам за щирі слова і гарні пісні, Своїми піснями майстри мистецтва забезпечували воїнам хороший настрій та патріотичний дух захисникам України.

Відео дня

По завершенні концерту Художній керівник вокального гурту «Калина» звернулася до військових ЗСУ

— Без сумніву ніяких слів не вистачить, щоб повною мірою висловити вам нашу подяку. З такими  хлопцями та дівчатами Перемога буде за нами. Ви найкращі Бережи Вас Господи Ми цінуємо та дякуємо Вам за все що ви робите для нас сказала в завершальному слові поетеса Антоніна Петрушкевич.

А солістка “Калини” Марія Кулеша подарувала воїнам ляльку мотанку, яку зробила власноруч. 

— Ця лялька, — каже керівник філії центру культури та дозвілля с. Пляхова, — символізує наш український незламний дух, в руках у ляльки прапор України та Бандеро смузі.

По приїзду з Вінниці співочий колектив «Калина» та філія центру культури та дозвілля села Пляхова виразили подяку фермерському господарству «Пляхівське» за наданий транспорт

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up