День хустки: світлини козятинчан із соцмереж

День хустки: світлини козятинчан із соцмереж
  • У понеділок, 7 грудня Всевітній день української хустки.
  • У цей день влаштовують флешмоб - фотографуються в українській хустці і викладають світлину в інтернет.
  • Ми зробили для вас підбірку фотографій козятинчан.

Козятинчани не оминули увагою День української хустки і долучилися до флешмобу. Світлини у хустках робили навіть школярі. Це учні спеціалізованої школи №1 імені Тараса Шевченка.

Не відстають учні початкової школи-гімназії імені Підгорбунського

Відео дня

Колектив районної бібліотеки для дітей теж долучився до флешмобу

А це колектив народної творчості "Горлиця" при бібліотеці у селі Сигнал

Красуні-дівчата, учасниці художньої самодіяльності села Гурівці

Працівники Музею історії міста - науковий співробітник Наталія Баштова (ліворуч) та директор Лілія Макаревич (праворуч), вбрані у хустки, що зберігаються у фондах Музею

Науковий співробітник Музею історії міста Наталія Баштова. На ній вовняна хустка із села Черепашинці

Художниця Тетяна Куліш. На плечах - картата хустка із села Жорнище

Долучився до флешмобу і Міський терцентр. Це працівник терцентру Лариса Казмірчук (праворуч) із студентками Університету третього віку Світланою Мацюк (ліворуч) та Лідією Мухіною (у центрі)

Вокальний колектив "Калина" із села Пузирки

Працівники Центральної районної бібліотеки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up