Козятинчанка Наталія Баштова взяла участь у проєкті ГО «STEM is FEM»

Козятинчанка Наталія Баштова взяла участь у проєкті ГО «STEM is FEM»
  • У середу, 21 вересня у місті Вінниці відбулася цікава подія.
  • Наталія Баштова, художниця, майстриня з різних видів прикладного мистецтва, науковий співробітник Музею історії міста Козятин взяла участь у проєкті ГО «STEM is FEM».

Цього року проєкт організовує інтеграційні клуби підтримки «Наука єднання» для підлітків-переселенців у низці міст України. На зустрічі запрошують крутих спікерів, що є професіоналами у своїй галузі, і хочуть поділитися своїм досвідом і підтримкою з проактивними підлітками.

Як повідомляє Козятинська міська ТГ, два рази на тиждень підлітки з ВПО та місцева молодь збираються в цікавій локаційній зоні - ТРЦ Sky Park, коворкінг «Чердак», де перша частина зустрічі присвячена розмові з тематичним гостем, друга- клубу психологічної підтримки. На меті – дати дітям, які змінили оточення, можливість соціалізуватися, надати психологічну підтримку в умовах невизначеності війни, запропонувати нову цікаву інформацію та спілкування.

— Марія Баня, комунікаційниця в ГО»STEM is FEM», спеціалістка з антикризових комунікацій організовує зустрічі з цікавими спікерами, також на події завжди присутня психолог-модератор Руда Анна. На зустрічах працюють фотограф та кейтеринг, можна сміливо позувати та пригощатися, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Тема зустрічі з якою виступила Наталія — «Мистецтво й терапія: як знайти баланс попри хаос життя». Спираючись на власний досвід та роки мистецької роботи з різними категоріями населення, вона розповіла про позитивний вплив арт терапії на психо-емоційний стан людини. Це метод, який дозволяє за допомогою творчості пережити внутрішні конфлікти, тривогу, страхи, що турбують людину.

А також розповіла про волонтерство та важливість професійної терапії саме з кваліфікованими спеціалістами. 

Нагадаємо, на майстер-класі з розпису торбинок для наших хлопців з ТРО зібрали більше 4 тисяч гривень

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрей Вахрушев

    Номер тот же
  • Андрей Вахрушев

    Ната,отзовись

keyboard_arrow_up