Козятинські освітяни розбиралися з моделлю емоційного інтелекту

Козятинські освітяни розбиралися з моделлю емоційного інтелекту
  • Днями, консультант Козятинського Центру професійного розвитку педагогічних працівників Надія провела захід, де познайомилися козятинських педагогів  з 4-компонентною моделлю емоційного інтелекту. 
  • Також вчились знаходили нові стратегії взаємодії з іншими людьми, дізналися багато корисної інформації з розвитку емоційного інтелекту в дошкільнят.

— Ідея емоційного інтелекту надзвичайно приваблива, і найкраще зрозуміти сутність цієї ідеї дозволяє твердження «Емоційний інтелект допомагає бути розумним зі своїми та чужими почуттями, рахуватися з колегами, будувати з ними відносини на основі довіри й співпереживання». Що таке емоційний інтелект? Чому сьогодні до нього такий інтерес? У чому секрет успіху? Ці та інші питання розглядалися на воркшопі для педагогів ЗДО та дошкільних підрозділів, — повідомляє Козятинська міська територіальна громада

Захід відбувся в залі засідань управління освіти та спорту.

Відео дня

Під час засідання педагоги познайомилися з 4-компонентною моделлю емоційного інтелекту, знаходили нові стратегії взаємодії з іншими людьми, дізналися багато корисної інформації з розвитку емоційного інтелекту в дошкільнят.

Надія Рачова, консультант Козятинського Центру професійного розвитку педагогічних працівників, запропонувала виконати вправи на розвиток навичок самопрезентації, розпізнавання та вміння передавати власні емоції.

— Розвинути в собі здатність до успішної самореалізації, знайти баланс між розумом і почуттями та наблизитись до відчуття гармонії - саме цим питанням був присвячений воркшоп. Захід провели  у конструктивній, доброзичливій атмосфері, — підсумувала Надія Рачова

Читайте також:

Накладали пов'язки, зупиняли кровотечі: у ліцей №1 відбулася зустріч з воїном Анатолієм Грішиним

«У центрі міста школа і щоб тепла не було»

Козятинський дитсадок «Лелека» отримав допомогу для укомплектування найпростішого укриття

Козятинський ліцей отримав 10 комплектів робототехніки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up