Козятинських юристів привітали з професійним святом

Козятинських юристів привітали з професійним святом

У п'ятницю, 8 жовтня в Україні відзначали День юриста – професійне свято знавців права та служителів закону. З цієї нагоди міські чиновники завітали урочистості до Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

—  Сьогодні професія юриста – одна з найважливіших. Адже саме ви покликані захистити людину від беззаконня та відновити справедливість. Сьогодні на служителів Феміди покладаються надії й завдання щодо утвердження принципу верховенства права, удосконалення українського законодавства та зміцнення правових гарантій захисту населення, – йдеться на сайті міської ради

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята кращих юристів Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було нагороджено грамотами міської ради. Також Подяку за співпрацю та повсякчасну юридичну сумлінну допомогу отримав увесь колектив Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Окремі слова подяки та вдячності за повсякчасну юридичну сумлінну роботу отримали співробітники юридичного відділу відділу міської ради Юрій Кукуруза і Микола Сушко та юрист ЦНАПу Віталій Кукуруза.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up