Лялькова вистава та майстер-класи: як у Самгородку відзначили День Української державності

Лялькова вистава та майстер-класи: як у Самгородку відзначили День Української державності

У четвер, 28 липня з нагоди відзначення Дня Української Державності, в будинку культури у Самгородку відбувся урочистий захід, лялькова вистава та майстер-клас.

Про це йдеться на сторінці  Самгородоцький будинок культури

Ведучі урочистої частини Інеса Осаулко, Кароліна Бородянець та Вікторія Щерблюк розповіли про історію, походження, особливості визначної дати та зауважили, що берегти єдність зараз, працювати разом на перемогу – це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов’язково виконаємо.

В День української державності, підготовча група народного аматорського театрального колективу "Smagron" представила глядачам лялькову виставу за мотивами української народної казки "Солом'яний бичок".

Відео дня

Продовжився захід в холі будинку культури, де пройшов майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки "Янгол свободи". Усі охочі виготовили маленьких патріотичних янголят, які оберігають Україну та наших захисників.


— Варто зауважити, що деякі діти залишили своїх янголят для продажу на благодійному ярмарку на підтримку ЗСУ, інші - забрали обереги додому, щоб подарувати найріднішим. Самгородчани вкотре продемонстрували єдність, незламність, силу духу та віру в Перемогу, — йдеться у дописі

Читайте також:

До 1034-ї річниці Хрещення Русі у махнівському храмі звершили святкову божественну літургію

Марку «Доброго вечора, ми з України» можна купити в Козятині

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up