Має бути бомбосховище: цьогоріч «Пролісок» не почує лункого сміху галасливої малечі

Має бути бомбосховище: цьогоріч «Пролісок» не почує лункого сміху галасливої малечі
  • Саме в цей час всі батьки прагнуть оздоровити свою дитину перед новим навчальним роком.
  • Не одне покоління дітей та молоді провело своє найкраще літо у стінах перлини нашого краю – літньому таборі для дітей «Пролісок», що у селі Йосипівка.  Та не цього року

— На жаль, в умовах воєнного стану не можна забезпечити в повному обсязі надання якісних оздоровчих послуг. Адже для безпечного відпочинку та оздоровлення дітей необхідно мати бомбосховище. Також повітряні тривоги, які часто оголошуються для того аби дітей перемістили в укриття, ніяк не сприятимуть ні психологічному, ні моральному оздоровленню. Тому, на превеликий жаль, у 2022 році «Пролісок» не почує лункого сміху галасливої малечі, — пишуть на сторінці Самгородок Наш

Але попри те, що цього літа «Пролісок» не працюватиме, працівники табору постійно підтримують чистоту та порядок в будиночках та на прилеглій території.

Відео дня

Днями, працівники Самгородоцької сільської ради провели загальну толоку по облагородженню території дитячого оздоровчого табору.

Спільними зусиллями були приведені в охайний стан клумби, алейки та альтанки, скошено траву в садках, майданчиках та поблизу будиночків.

— «Пролісок» з нетерпінням чекає, щоб знову відкрити свої двері для юних відпочивальників, — йдеться в повідомленні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up