Малюємо заради кругообігу добра!

Малюємо заради кругообігу добра!
  • В останній день цієї дуже важкої для всієї країни весни в нашому місті о 15 годині в будинку юнацтва відбувся перший майстер-клас з розпису тканин. Участь в ньому взяли місцеві жителі, діти. Для дітей переселенців такий самий захід відбудеться 3 червня о 13:00 в гуртожитку залізничного училища.

Організацією даного руху займається ГО "Краплина турботи". Його метою є зібрання коштів на потреби воїнів збройних сил України. Учасники з міста за участь платили 250 грн., а за дітей-переселенців кошти у розмірі від 200 гривень вносять благодійники. Процес триває, ви все ще можете допомогти цій справі. Номер рахунку: 4149499137530570. Скріни грошових переводів відправляти в приватні повідомлення Tatiana Mishchuk на Facebook.

Згодом серед благодійників буде розіграно дві торбинки з оригінальним авторським малюнком. За перший майстер-клас всього на потреби ЗСУ було зібрано 2000 грн.

Відео дня

Тканину для проекту щедро подарував Геннадій Панчук, пошиття торбинок організував Ярослав Путишин. А сам майстер-клас по розпису тканин проводить знана в місті майстриня з кількох видів рукоділля, науковий співробітник Музею історії міста Козятин Наталія Баштова-Політаєва.

Під час заходу діти та дорослі освоювали цікаву й просту техніку малювання по тканині текстильними акриловими фарбами (які стають все більш популярними та доступними). Здебільшого зображали патріотичний позитивний сюжет. Отримані знання й навички можна буде використовувати як для власної творчості по дому, так і для подальшого вивчення, розвитку.

Дуже добре, що й під час війни продовжується активне культурне, мистецьке життя нашого народу. Бо ж заради чого тоді боротись, як не заради створення прекрасного, світлого, душевного?...

Також цим заходом  популяризуються поки що не дуже поширені в народі, але такі екологічні й зручні тканинні торбинки-шопери.

Владислав Кірган

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up