Благодійна акція та виставка-продаж: на Дні села у Білопіллі зібрали понад 13 тисяч на підтримку ЗСУ

Благодійна акція та виставка-продаж: на Дні села у Білопіллі зібрали понад 13 тисяч на підтримку ЗСУ
  • Щороку, 12 липня, в день Святих Апостолів Петра і Павла, у Білопіллі відзначалося престольне свято і день громади, яке проходило весело та жваво.
  • Цьогоріч відзначення цієї події відбулося в іншому форматі: громада провела патріотичну акцію «З Україною в серці, з вірою у ЗСУ».

Акція розпочалася ліричними словами про життя рідного краю, спокій якого порушила війна. Канвою свята була любов до України та захист українського народу мужніми воїнами. Пронизливі виступи учасників художньої самодіяльності торкалися всіх присутніх у залі. Зачарували своїм співом гурт «Селищаночка» та дитячий дует із с. Селище. Розчулили усіх присутніх своїм виконанням вокалісти: Мирослава Зіневич та Володимир Афанасьєв. Також прем'єру своєї пісні "Зариємо ми москаля" зворушливо презентував Сергій Тетенко.

Про це йдеться на сторінці Глуховецька об'єднана територіальна громада

Відео дня

Зі сльозами на очах власні поезії читав батько нашого Захисника Олександр Шамро. З вірою у мирне майбутнє звучали слова з уст випускниці 2022 року Дарини Новарчук «А я вірю, ти будеш жити!»  

Також зі звітом про роботу волонтерської групи виступила Ліна Виговська. Дитячий клуб «З Україною в серці» представили виставку - продаж «Купи солдату оберіг».

У результаті продажу зібрали 1615 грн, які будуть передані на підтримку ЗСУ. А під час проведення благодійної акції зібрали 12 тис. 120 грн. Приємним подарунком для найменших жителів громади від членів СВК «Білопільський» на чолі з Володимиром Шашковим став показ 3-Д мультфільму, по завершенню якого був сюрприз у вигляді штучного снігу.

— Дякуємо всім жителям громади, які долучилися до цієї благодійної акції. Окрема подяка за якісне музичне оформлення представникам Глуховецького будинку культури та депутату Валерію Кшемінському. Організаторами акції був колектив Білопільського ЗНВК при активній підтримці будинку культури села Селище та його керівника Атоніни Коломієць, — йдеться в повідомленні

Читайте також:

«З Україною у серці, з вірою у ЗСУ». У Самгородку грали у футбол на підтримку військових

За добу — понад 400 тис грн: козятинчанин Влад Сівак збирає кошти на ударний дрон аби помстися за Вінницю

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up