На хвилі «RadioRoks» вкотре зазвучав Козятин

На хвилі «RadioRoks» вкотре зазвучав Козятин
  • У вівторок, 27 вересня на радіо відбулася прем’єра пісні «Кольоровий сон».
  • Її написав Сергій Гайдучок, лідер гурту «Draft».
  • Трек вдалося записати завдяки підтримці підписників в інстаграм

Вокаліст козятинського гурту «Draft» Сергій Гайдучок започаткував сольний проект. Це буде добірка пісень під акустичну гітару. Перший його трек має назву «Кольоровий сон» і має цікаву історію створення.

Сергій записав відео для своєї сторінки в Інстаграм і звернувся до підписників із проханням підтримати його сольний проект. Усім охочим він запропонував кинути 5 гривень на картку. Всього за день зібралася сума, необхідна для запису пісні на студії. Сергій каже, для нього це стало приємним сюрпризом, тому що навіть не сподівався на такий результат. Трек записали на столичній студії «FDR Media», а вчора відбулася прем’єра на радіо.

— Дякую Ярославу Вільчику, який записав і звів мій сон, — каже Сергій Гайдучок. — Дякую моїм друзям, Костянтину Загребельному та Іллі Мхеідзе. Вони допомогли мені створити обкладинку. Окреме дякую за донати Роману Загороднюку, Андрію Андрійовичу, Андрію Діденко, Світлані Хаврук, Олексію Бережнюку, Владиславу Остапчуку, Андрію, Жені та Каті з Києва, Анастасії Нікітюк, ЖАБЦІ, Анастасії Ліщук, Олександру Зайцю, Наталії Ткачук та Євгенію Приходько. Бажаю всім літати уві сні та стрибати по хмарам.

Відео дня

Пісню можна послухати на каналі Сергія Гайдучка у YouTube.

 

Читайте також:

«Я присвятив її своїй дружині». Романтична пісня від гурту «Draft»

"ЗСУ наша сила": Козятинчани випустили пісню про наших захисників

Пишуть музику і допомагають армії

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up