Насолоджуємось музикою і наближаємо нашу перемогу разом

Насолоджуємось музикою і наближаємо нашу перемогу разом
  • Вже за тиждень у Козятині відбудеться благодійний концерт гурту "Draft".
  • Хлопці виступатимуть на підтримку ЗСУ.
  • Зібрані кошти спрямують на автомобіль для наших захисників.
  • Розповідаємо, коли і де відбудеться захід.

Козятинсьий гурт «Draft» відомий далеко за межами рідного міста. Їхні пісні слухає вся Україна на «Radio ROKS», «Байрактар» і не тільки. І навіть під час повномасштабної війни хлопці продовжують виступати у різних куточках нашої країни. Своїми концертами вони не просто піднімають бойовий дух, а й роблять добру справу: збирають кошти для фінансової підтримки наших воїнів. Протягом останнього року гурту вдалося зібрати більше 100 тисяч гривень, які спрямували на потреби ЗСУ.

Цьогоріч «Draft» продовжує робити гарну справу. За підтримки фонду «Бойовий волонтер України» гурт починає благодійне турне містами нашої країни, аби зібрати кошти на автівку для військових. Наступного тижня хлопці вийдуть на сцену у рідному Козятині. Концерт запланований на п’ятницю, 24 березня, у міському будинку культури. Початок о 19.00.

— Вхід — донат 50 гривень, так як всі кошти з концерту підуть на транспорт для ЗСУ, ми вирішили зробити вхід донат, — розповідає Сергій Гайдучок, лідер гурту «Draft». — Це означає, що кожна людина може придбати квиток за будь-яку суму від 50 гривень. Тому кожен куплений квиток — це прямий донат. Давайте зробимо гарну справу разом! Зустрінемось на концерті 24-го.

Відео дня

На глядачів, які завітають на виступ, чекатимуть «Лютий Козятин», який порвав всю Україну, коли прем’єра пісні була на радіо, «ЗСУ» та інші авторські треки гурту. А ще хлопці готують сюрприз, якого ви ще не бачили. Приходьте на концерт, слухайте українську музику і робіть донати, аби для наших захисників зібрали достатньо коштів, щоб купити транспорт. До речі, свій внесок можна зробити, не лише заплативши за вхід. Можете додатково перераховувати кошти на рахунок Монобанку. Для цього просто скануйте QR-код на афіші.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентин Ільчук

    Молодці хлопці так тримати!

keyboard_arrow_up