Назар Мулик презентував “Кров Дракона” (ФОТО + ВІДЕО)

Назар Мулик презентував “Кров Дракона” (ФОТО + ВІДЕО)

Це його друга книга

В п’ятницю 20 квітня в приміщенні районної бібліотеки презентував свою нову книгу молодий письменник, житель Козятина Назар Мулик.  Це друга його книга, яка вийшла в світ. Першу він написав, коли ще був учнем школи №5. І ось новий успіх нашого земляка — книга під назвою “Кров Дракона”.

— Фентезі — це вигадана істота, це уособлення наших повсякденних проблем, — так повідомив сам автор про свою книгу.

В основі книги закладені три ключові посили: тема “батьки і діти”, “політика, як яма, в якій втопилися багато персонажів” та “не нормативна лексика в межах допустимого”, застосована письменником.

Відео дня

Презентація відбулась. Книга на полиці. А читач розставить всі крапки над “і”. Чи виконує книга три основні її функції?

1.Дати читачу знання.

2.Забезпечити читачу хороший настрій.

3. Аналіз людської думки як твір  мистецтва.

Назар Мулик — починаючий письменник. Він переможець багатьох літературних конкурсів. І трохи дивно було чути, хоч в деякій мірі й справедливо, що його книга знайшла критику під час презентації. Не всі родяться письменниками, та стають ними ті, хто навчається сам. Тільки критика не повинна бути за ради критики. Вона повинна бути в обмеженому колі і сприйматися автором, як дружня порада. Коли воно виглядає якось інакше, це не дружній крок, а скоріше як заздрість.

Ще в п’ятнадцятирічному віці школяр Мулик відчув, що в Україні майже немає дорослого Фентезі. Тож вирішив виправити становище відразу по завершенні навчання в школі. Ставши студентом Вінницького педагогічного університету, він продовжив свою трудову діяльність в якості письменника.

Навчаючись в Вінниці в педагогічному університеті ім М Коцюбинського, студенту Мулику не вистачало підтримки його дівчини Анни. І він перебирається, щоб бути ближче до неї в місто Київ — щоб разом з нею творити та фантазувати. Ставши студентом Київського унівеситету ім. Бориса Грінченка, наш земляк з допомогою коханої дівчини відчув приплив творчих сил. Так тандем учня і учениці школи номер 5 став тандемом письменника та видавця їхньої спільної книги.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up