Не турбуйте Стрільців і прислухайтеся до Тільців. Гороскоп на сьогодні

Не турбуйте Стрільців і прислухайтеся до Тільців. Гороскоп на сьогодні

Пропонуємо вам розважитися і почитати гороскоп на сьогодні. Можливо саме сьогодні зірки готують вам сюрприз
 

Овен
Сьогодні ви цілком можете зважитися на щось, що в інший день видасться вам абсолютно божевільною ідеєю. Можливо, так і є, але чому б не спробувати?

Телець
Ви сьогодні можете допомогти іншим побачити світло в кінці тунелю. Якщо, звичайно, зможете розігнати хмари в тунелі проблем.

Близнюки
Всяка дитина потребує визнання, їй варто час від часу показувати, наскільки вона чудова. Це стосується і того дитяти, який живе всередині вас самого.

Відео дня

Рак
Сьогоднішній день цілком може виявитися поворотним моментом у вашому житті. Що саме чекає вас за поворотом, цілком залежить від вас.

Лев
Колектив - велика сила. І нехай кожен окремо буде не зовсім задоволений результатом, в цілому все вийде дуже навіть непогано.

Діва
Зробіть паузу, відпочиньте, попийте кави в приємній компанії. Велика ймовірність того, що наступні дні будуть дуже напруженими, так що готуйтеся.

Ваги
Сьогодні всі сили варто віддати новим починанням, старі справи нехай завершують інші. Не варто особливо побоюватися залишити щось недоробленим, робота не вовк - в ліс не втече.

Скорпіон
Сьогодні вдалими і навіть приємними будуть контакти з Левами, Близнюками і Водоліями. До представників же інших знаків зодіаку вам краще не приставати - нічого доброго з цього не вийде.

Стрілець
Сьогодні ви, можливо, будете дивитися на життя з деяким розчаруванням. Ви із задоволенням повісили б на всі двері табличку «Не турбувати, злий собака».

Козеріг
Ви, перебуваючи в променистому настрої, внесете нотку невимушеності в загальну напругу сьогоднішньої ситуації. Реагувати на це можуть по-різному. Деякі щиро зрадіють, інші ж, можливо, поспішать звинуватити вас у саботажі робочого процесу.

Водолій
Сьогодні, так само як і наступні кілька днів, краще присвятити пристосуванню до обставин, ніж спробам їх змінити.

Риби
Сьогодні вам слід бути максимально обережним у всьому, що пов'язано з фінансовими питаннями. Якщо є можливість, подібного роду справи краще зовсім відкласти.

Читайте також:
У Козятині зніматимуть «Кріпосну»
Зеленський нагородив спортсменку з нашого району, яка виборола медалі на Паралімпійських іграх у Токіо
Район танка і Білоцерківська - де в Козятині, а також селах вимикатимуть світло 20-26 вересня
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up