Паперове серце любові: про майстер-клас у кордишівській сільській бібліотеці

Паперове серце любові: про майстер-клас  у кордишівській сільській бібліотеці
Діти виготовили валентинки за одну годину і працювали із натхненням.

Дозвілля. У бібліотеках нашої громади дітям організували майстер  - клас з виготовленням валентинок. Цим  самим прививають любов до знань, та читання книг.

Майстер  - класи з виготовлення святкових валентинок провели у кордишівській сільській бібліотеці.  Діти із радістю вирізали паперові сердечка, і розповідали  кому дарували свої роботи:

«Це свято всіх закоханих. Коли прийнято дарувати подарунки один одному. Я люблю свою родину, це найбільше багатство що є в моєму житті і тому подарував валентинку мамі  і татові», - говорить Назар Хрищенюк.

Відео дня

Участь у майстер – класі взяли 12 дітей, різного віку. – Вам цікаво?, - запитала Галина Таран, бібліотекар і організатор майстер  - класу.  Діти в унісон відповіли – «Так», а ще додали,  що вперше беруть участь у такому заході і їм дуже цікаво. «Я подарую свою валентинку маленькому братику, йому лише сім місяців. Я допомагаю мамі і татові його бавити», - каже Гайдученко Соломія.

«А я теж допомагаю мамі. І люблю свого братика, Діму, Машу, маму і тата, а ще бабусю і дідуся. Всі ми дуже дружні», - говорить Дарія Долинянська, учениця 2 класу.

Назар Хрищенюк, Маріна Корнійчук, Таня Гончарук, Кароліна Шуляк - виготовили паперові сердечка для своїх рідних 
 

Такі майстер – класи заохочують дітей також до читання книг, переконана сільський бібліотекар. Адже когось може зацікавити кольорова книга чи журнал. «Папір, і всі матеріали для майстер – класу я купую за власні кошти. Це робота на ентузіазмі. Але я бачу, що в дітей світяться очі, і мені від того хочеться ще більше щось проводити для них, організовувати подібні заходи. Я також пропоную дітям взяти додому книгу, почитати.  В нас час бібліотеки мають змінюватися, ставати друзями дітей, місцем спілкування, проведення майстер – класів різних культурних заходів. Звісно не завадила б матеріальна підтримка для реалізації всіх цих задумів. В нас при бібліотеці діє ще й ляльковий театр і ми вчимо з дітьми вистави. Також запрошую усіх, односельчан і не байдужих людей дарувати книги бібліотеці», - додає пані Галина.

Додамо, що подібні майстер – класи також проходили у бібліотеках інших сіл громади.

В Козятині на День святого Валентина зробили фотозону та лавку «в серці»

Поштова скринька, валентинки та конкурси: як наші учні святкували День закоханих

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up