Подорож в Медведівку, стілець в аптеці та чого не можна робити в парку

Подорож в Медведівку, стілець в аптеці та чого не можна робити в парку

Козятин у фото. Періодично ми об’їжджаємо наше місто в пошуках цікавих фото. Цього разу під приціл камер потрапили алея каштанів, дроти в пісочниці зони відпочинку і рибалки, які разом із рибою ловили перехожих

Перше фото ми зробили, коли поверталися додому із Залізничного. Група старшокласників різних навчальних закладів нашого міста їхали купатися на ставок у Медведівку. 

— А що, ближче ставка немає? — запитали ми у них.

— Є, — кажуть майже дорослі діти, — тільки нам хочеться трохи проїхатись.

Відео дня

Того ж дня проїжджали біля греблі клубного ставка. На греблі грунт зсунувся до самої води, а провалля розширилось за відбійник.

Приємно здивували аптеки. В «Подорожнику» та в аптеці, що в народі значиться, як Склярова, кожен охочий може виміряти свій тиск.

Приємно пройтися в літню спеку біля каштанів вулицею Героїв Майдану. Ще не так давно від променів сонця можна було сховатися за липи на вулиці Куликівського, тільки то вже історія. 

У міському парку є багато хорошого зроблено. Пофарбовані лавки, відремонтовано настил каруселі, це, звичайно, плюс. А от дроти інтернету у пісочниці — недопустимі речі. Взявши їх в руки, дитя може думати, що можна торкатися і до дротів під напругою. 

На центральній алеї парку висить дріт від непрацюючого освітлення. Висить на рівні піднятої руки підлітка. Це теж небезпечно.

Біля меморіальної дошки часто можна помітити цілі родини, які запалюють лампадки Героям. Після того, як зменшили портрети загиблих воїнів, родичі придивляються з різних ракурсів чи не закриває лампадка портрет іншого Героя. Батьків Героїв біда так об’єднала, що й до чужих дітей ставляться, я до рідних і просять не зменшувати більше портрети загиблих синів України.

На містку до стадіону розфарбували огорожу в золотисто-чорний колір. Оновлений паркан привернув увагу дітей. Вони тут вудками ловлять рибу. Діти в азарті, і часто їм потрапляють на гачок перехожі. Дорослі з посмішками сприймають захоплення дітвори.

Останні два фото ми зробили з купами зрізаного гілля. Палити його не можна і комунальні служби

без договору і оплати не вивозять. Купи лежать майже по всьому місту і чекають свого часу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up