«Ви наші герої». Подяками та подарунками у Козятині відзначили волонтерів

«Ви наші герої». Подяками та подарунками у Козятині відзначили волонтерів
  • У Козятині відбувся урочистий захід-вшанування з нагоди Міжнародного дня волонтерів
  • Адже саме волонтери попри біль та втому, попри складнощі та перепони не полишають своєї праці – допомагають нашим захисникам на фронті: акумуляцією та доправкою гуманітарних вантажів, збором фінансової допомоги на закупівлю життєво необхідного обладнання чи техніки.
  • Також завдяки нашим волонтерам відчули тепло рідного дому вимушені переселенці, що знаходять прихисток у Козятинській громаді.

Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва звернулася до всіх волонтерів зі словами шани та великої вдячності:

— Наші волонтери —  це люди, які за покликом серця роблять гарну справу, рятують тих, кого треба рятувати, допомагають усім, хто цього потребує. З початком воєнних дій у 2014 році українське волонтерство наповнилось новим змістом і стало потужним громадським рухом. Початок повномасштабного вторгнення росії на українські землі лише його посилив. Вважаю, що наші волонтери — це герої. Без вашої допомоги ми б не впоралися. Переконана, що внесок кожного - неоціненний. Адже цінності, які ми зараз захищаємо - це свобода та незалежність нашої держави. А вони були притаманні нам завжди, у всі часи, — наголосила Тетяна Єрмолаєва

Відео дня

За активну благодійну і гуманітарну діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху в умовах воєнного стану та з нагоди Міжнародного дня волонтерів, Почесними подяками Козятинського міського голови та подарунками відзначили волонтерів Козятинської громади, серед яких люди різних професій та духовних спрямувань, однак їх об’єднало єдине на усіх бажання: бути потрібним там, де потребують допомоги.

Додамо — у Козятинському ліцеї №1 до дня волонтера провели благодійну акцію для наших воїнів

Читайте також:

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наталія Білоусова

    Вітання та повага землякам!

keyboard_arrow_up