Працівники культури Козятинської міської територіальної громади приймали вітання

Працівники культури Козятинської міської територіальної громади приймали вітання
  • Кожного року 9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Не випадково він співпадає з Днем української писемності і мови, бо мова і культура взаємопов’язані між собою.
  • У середу, 9 листопада козятинці, які плекають та зберігають найцінніший спадок, приймали вітання з професійним святом.

Словами привітань зустрічали у міському будинку культури тих, хто долучає мешканців Козятинського краю до світу прекрасного, а сьогодні, у час війни, веде свій, культурний фронт. Музейники, викладачі дитячої музичної школи, бібліотекарі, працівники клубних установ, фахівці відділу культури — вони створюють у Козятинській громаді мистецько-просвітницьке середовище, в якому кожен мешканець знаходить щось своє, відкриває українську культурну спадщину.

За сумлінну працю, за те, що у непрості для усієї країни часи продовжують свою благородну справу – навчають дітей, зберігають національні надбання, відроджують народні промисли і традиції, працівники галузі культури отримали від очільниці громади Грамоти та матеріальні винагороди.

Відео дня

— Працівники сфери культури нашої громади є ініціаторами патріотичних акцій, мистецьких і просвітницьких ініціатив і у свій професійний день теж були сповнені ідей, говорили про плани на майбутнє та нові творчі перемоги, — пише Козятинська міська ТГ

Нагадаємо, нещодавно у Козятинській громаді відзначили День соціального працівника

Читайте також:

Народний аматорський ансамбль української пісні «Берегиня» у Всеукраїнському конкурсі здобули перемогу

Говорили про провали і робили «зілля удачі»

Дають безкоштовні уроки української

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up