Ракам не базікати зайвого, а Водоліям — спокійніше реагувати на проблеми. Що приготували нам зірки

Ракам не базікати зайвого, а Водоліям — спокійніше реагувати на проблеми. Що приготували нам зірки
  • Гороскоп на тиждень. Що приготували вам зірки та який ваш сприятливий день (27 червня - 3 липня) — читайте у матеріалі

ОВЕН (21.03-20.04)

На вашому шляху можуть опинитися підводні камені. Вам доведеться стати талановитим стратегом, щоб усе прояснити і розставити на свої місця. Не обов'язково всі проблеми вирішувати самостійно, може знадобитися допомога або порада друзів. Важливо уникнути перевантажень і перевтоми. У вихідні направте енергію в сферу особистих відносин. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - вівторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Відео дня

Бажано знизити темп ділового життя, але перед натиском вашої енергії будуть неважливі всі обмеження та перешкоди. Приділіть більше часу рідним, їм важливе спілкування з вами. Не варто боятися змін, хоча розраховувати доведеться тільки на власні сили. У вихідні ви почнете переглядати свій спосіб життя і поступово його змінювати. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06)

Доля може приготувати для вас приємні сюрпризи. Цікава робота дозволить вам уникнути різких перепадів настрою. У випадку необхідності ви зможете скористатися допомогою друзів. Всі справи підуть вдало та прибутково. Вихідні сприятливі для рішення сімейних проблем і створення в домі затишку та комфорту. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

РАК (22.06-23.07)

Ваше рішення побічно вплине на багато подій, що з вами відбуваються. Не базікайте зайвого і не відволікайтеся на дрібниці - і ви одержите бажане. Намагайтеся показати себе з кращого боку, і у вас з'явиться шанс одержати престижну і прибуткову роботу. У вихідні бажано вибратися за місто, щоб відпочити і відновити витрачені сили. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ЛЕВ (24.07-23.08)

На роботі важливо не конфліктувати з керівництвом, проявіть витримку, дотримуйтеся правил дипломатії, вам це зарахується. У вихідні веселіться від душі, тільки спробуйте не розлучитися відразу з усіма грошовими запасами. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ДІВА (24.08-23.09)

Зберігайте свої ідеї та плани в таємниці, щоб вони швидше реалізувалися. Бажано рівномірно чергувати роботу та відпочинок. Потрібно проявляти дипломатичність, зберігати емоційну рівновагу. Робота може поглинути занадто багато часу і сил, так що майже не залишиться часу на рішення інших проблем. Вихідні проведіть з близькими людьми. Сприятливий день - середа, несприятливий день - четвер.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Дійте рішуче та сміливо, і вам може зненацька пощастити в найризикованіших справах. Уміння залучати навколишніх на свій бік допоможе досягти рішення ваших професійних завдань. До вас можуть наскочити з перевіркою. Доведеться діяти тонко, спритно і рішуче, щоб втримати свої позиції, які похитнулися. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок.

СКОРПІОН (24.10-22.11)

Вам вдасться зміцнити свій авторитет, хоча й доведеться доводити, що ви здатні долати будь-які труднощі. Якщо вас навіть будуть провокувати на з'ясування відносин, намагайтеся не вступати в конфлікти, тим більше з близькими та дорогими вам людьми. У вихідні рішення проблем потрібно відкласти вбік, займіться плануванням відпочинку. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Ви зараз на гребені хвилі, вас оточують загадки і таємниці, навіть плітки роблять вам відмінну рекламу. Ви товариські та чарівні, вихор нових зустрічей і знайомств захопить вас. А от на роботі не варто зайво вихвалятися своїми успіхами та чіплятися до колег через дрібниці, такими діями ви можете засмутити навколишніх. У вихідні саме час чекати якогось сюрпризу від близьких. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01)

Ви зможете вигідно показати ваші ділові якості, що сприятливо відіб'ється на ваших професійних успіхах. Здатність мріяти і втілювати свої мрії в життя допоможе вам упоратися з будь-якими перешкодами і труднощами, що зустрічаються на вашому шляху. У вихідні вам будудуть потрібні точність, методичність і дисципліна, які можуть творити дива. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02)

Вам, імовірно, доведеться прикласти чимало зусиль, щоб втримати ситуацію під контролем. Усьому провиною буде зайва емоційність. Спокійніше реагуйте на сюрпризи та можливі проблеми. На вихідні не варто планувати нічого серйозного, відпочиньте та побудьте зі своєю родиною. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

РИБИ (20.02-20.03)

Тверезий розум і інтуїція допоможуть вам блискуче впоратися зі складною ситуацією. Будьте завбачливі при спілкуванні з керівництвом, потрібно проявити свої знання та компетентність в обговорюваному питанні. Підйом вашої працездатності дозволить вам вирішити багато проблем і встигнути завершити намічене. Вихідні краще присвятити рішенню дрібних побутових питань. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

Читайте також:

Корейський фільм надихнув козятинчанку на кулінарний експеримент. Записуйте рецепт

Готуємо вдома: долма з виноградного листя

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up