Онлайн курси танців і книжки за 1 гривню. Що робити вдома під час карантину?

Онлайн курси танців і книжки за 1 гривню. Що робити вдома під час карантину?
  • Увесь світ закликає людей залишатися вдома і за можливості не виходити на вулицю, аби запобігти поширенню COVID-19.
  • Наше видання теж просить вас дотримуватися умов карантину: обмежити соціальні контакти і без нагальної потреби не виходити з дому.
  • А щоб ви не нудилися в чотирьох стінах, ми зробили для вас підбірку справ, якими можна займатися, не виходячи з дому.

Почніть займатись танцями

У цей період медики радять слідкувати за здоров'ям і підвищувати імунітет. Для цього треба правильно харчуватися, спати 8 годин на добу і робити вправи. Ви можете щоранку робити зарядку. Це допоможе не лише підвищити імунітет, а й позбутися стресу.

Крім того, нині не виходячи з дому можна навіть займатися танцями. Козятинська хореограф Надія Бортюк проводить на своїй сторінці в Інстаграм прямі трансляції занять з бального фітнесу о 19:00 тричі на тиждень: у понеділок, середу та п'ятницю.

Відео дня

Все, що вам необхідно - скачати на телефон програму для входу в Інстаграм та зареєструватися у цій соцмережі. Після цього зайти на сторінку Надії та підписатися на неї. Посилання на сторінку ви можете знайти тут або ж у пошуку за іменем "nadin784".

Якщо раптом пропустили онлайн-трансляцію, можете подивитися урок ще протягом доби.

Терцентр в режимі он-лайн

Козятинський міський терцентр запустив рубрику "Чим зайнятися нашим пенсіонерам на карантині?". Там дають поради, як перестати хвилюватися, тощо.

Нагадаємо, що зараз відвідувати терцентр неможна, оскільки він уже понад два тижні зачинений на карантин. Посилання на сторінку у Фейсбук можна знайти тут.

Для тих, хто любить читати

Інтернет-книгарня "Yakaboo" запустила на період акцію: деякі електронні та аудіокнижки можна придбати за 1 гривню. Тут можна знайти твори класиків, такі, як "Майстер і Маргарита" Михайла Булгакова, чи книги популярного жанру нон-фікшн, тобто, не художньої літератури. Перелік книг ви можете знайти тут.

Розвивайтеся

Якщо ви проводите більше часу вдома, саме час розвиватися у різних сферах. Це можна робити, навіть не виходячи з дому. До прикладу, можна опанувати іноземну мову. В інтернеті є сайт, за допомогою якого можна вивчати мови. Ви просто обираєте, якою мовою спілкуєтеся, яку хочете вивчити і система запропонує вам уроки.

Прибирайте

Зараз дуже важливо тримати в чистоті не лише свої руки, а й помешкання. Час від часу робіть вологе прибирання, протирайте дезінфікуючим розчином ручки та поверхні, яких часто торкаєтеся. Прибирання також допомагає врятуватися від негативних думок.

Більше проводьте часу з рідними

Робіть щось разом. До прикладу, можна грати в ігри. Діти обожнюють грати в "Хто я?". Для цього одне одному треба написати на папірцеві тварину чи предмет, обмінятися папірцями, не підглядаючи, прикласти до лоба і намагатися вгадати, хто ви. Це справді весело. І навіть "Твістер" можна зробити у домашніх умовах, якщо маєте старі плакати чи настінні календарі і фарби чи фломастери.

Але не забувайте, що карантин - це не канікули. Не лише грайте з дітьми в ігри, а й допомагайте робити домашні завдання. І слідкуйте за тим, щоб вони виконували завдання, адже нині триває дистанційне навчання.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up