На День Конституції у Козятині відбувся святковий концерт

На День Конституції у Козятині відбувся святковий концерт

Відкрила святкову програму заступник директора міського будинку культури Лариса Ромасько.

  • Вона нагадала що 28 червня 1996 року Верховною Радою України була прийнята перша Конституція незалежної української держави.
  • «Саме таку державу ми відстоюємо і всі спроби російської недоімперії зупинити нас на цьому шляху приречені. Ми все витримаємо, ми переможемо. З Днем Конституції» — сказала ведуча

Розпочала концертну програму і козятинчан привітала піснею керівник гуртка вокалістів центру дитячо-юнацької творчості Тетяна Фабіцька

Наступне музичне вітання адресувалося безстрашним воїнам передової. Ведуча каже:

Відео дня

— В цей день особливо хочу привітати справжніх захисників Конституції України наших славних воїнів, які боронять нашу незалежність від російського окупанта. Найцінніше, що є у нашому житті це — мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців ми живемо у своїх домівках і трудимося у своєму місті. Кожної миті ми повинні пам’ятати, що наші Герої не смерть стоять за наше конституційне право бути вільними та незалежними, — сказала вона і запросила на імпровізовану сцену вокальний гурт хлопців «Козак-Войс». Вони виконали вокальний твір «Серце козака». Продовжила концертну програму молода та вже відома за межами нашого краю співачка Анастасія Ільчук.

Порадував присутніх на святковому концерті своїм виступом лауреат місцевих, обласних і всеукраїнських премій хореографічний колектив бального танцю «Візаві» і отримали за свій виступ бурхливі аплодисменти. Окрасою святкового ранку був вокальний гурт «Струни серця». Це народні артисти нашого краю, які відомі у багатьох містах України. Вони перегрупувалися місцями по голосах, виконали пісню, яка записана у Конституції України —Український «Славень». Повний гімн України разом з вокалістами співали ведуча, начальник Козятинської культури, артисти, які брали участь у концертній програмі. А ті хто співав би та всіх слів пісні не знали були в захваті від виконавців.

— Браво, — скандували вони.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up