Тельцям не слід провокувати конфлікти, а Дівам — не давати обіцянок: що приготували вам зірки?

Тельцям не слід провокувати конфлікти, а Дівам — не давати обіцянок: що приготували вам зірки?

Гороскоп на тиждень та який ваш сприятливий день (8 серпня - 14 серпня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Вам необхідно поводитися уважно та обережно. На роботі беріться тільки за реальні справи, не потрібно створювати лише видимість роботи. Пам'ятайте, що стислість - сестра таланта, не варто багато говорити. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Відео дня

Постарайтеся не спровокувати конфлікт. Може виникнути ситуація, коли вам буде необхідно опанувати новими знаннями. Від вас будуть потрібні нові ідеї, нестандартні рішення. Вихідні принесуть зустрічі з друзями. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

Вирішальний період для вашої кар'єри і відносин з керівництвом. Покажіть в усій красі свою працездатність і високий професійний рівень. Ваші досягнення змінять ваше життя до кращого. Бережіть свої сили, тому що будь-яка, навіть звичайнісінька робота, може відняти у вас багато енергії. Вихідні проведіть разом з коханою людиною. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

РАК (22.06-23.07).

Займіться повсякденними справами і звичними обов'язками. Намагайтеся бути товариськими, тому що є реальні шанси завести потрібні зв'язки. На вас чекає важлива розмова з дітьми або батьками. У вихідні дні рішення сімейних проблем буде залежати від ваших організаторських здібностей. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Ви будете як ніколи впевнені у своїх силах і правоті. Спробуйте тільки бути обережніше з висловленнями, не варто упиратися і сперечатися. Не показуйте навколишнім свої вразливі місця. У вихідні можуть відкритися нові перспективи, не випустіть їх з рук через свою пасивність. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - четвер.

ДІВА (24.08-23.09).

Спробуйте не давати нікому ніяких обіцянок, виконати їх буде досить складно. Варто серйозно задуматися про майбутнє. Намагайтеся бути уважніше з близькими людьми, вони мають потребу у вашій підтримці. У вихідні зустріч з друзями виявиться надзвичайно приємною та корисною. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - понеділок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Ви відкриєте для себе нові сфери діяльності і познайомитеся з людьми, які стануть для вас партнерами і друзями. Однак нові досягнення зажадають додаткових зусиль. Прислухайтеся до думки навколишніх, це дозволить зробити правильні висновки, необхідні для реалізації ваших ідей. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Не слід робити зайвих рухів. Суєта лише стомить, спокій же допоможе багато в чому розібратися. Побережіть здоров'я, спілкуйтеся тільки з тими, хто вам приємний. Можна чекати премію, дорогий подарунок, похвалу від керівництва. У вихідні ви зможете взяти ініціативу в свої руки. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Настав час задуматися про найближче майбутнє. Бажаючи зробити належне враження на колег і керівництво, будьте пунктуальні і уважні. Не виключено, що знайдуться варіанти наблизитися до своєї мрії. В особистому житті все йде своєю чергою. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Гарний час для реалізації нових ідей і сміливих проектів. Незапланована, цікава зустріч може привести до вигідних угод. У вихідні краще не відволікатися на балаканину та плітки. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - понеділок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Ваші бажання й задуми будуть виконуватися, але тільки якщо вони не суперечать інтересам інших людей. Намагайтеся вчасно виправляти допущені вами помилки. Не варто дратуватися через дрібниці і хвилюватися через критику. Зменште свою спритність на вихідні, інакше вам не вдасться відпочити, неприємності будуть підстерігати вас. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

РИБИ (20.02-20.03).

Не зневіряйтеся в тому, що ви робите. Навіть якщо багато планів доведеться переглянути в корені, однаково потрібно йти до своєї мети. Необхідно вибрати правильну стратегію та тактику у взаєминах з близькими людьми. Напруга на роботі може зрости. У вихідні звертайте увагу не тільки на ключові моменти, але й на дрібниці. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

Читайте також:

Погода буде строката: синоптики розповіли, яким буде понеділок, 8 серпня

Очікується декілька магнітних бур: календар небезпечних дат

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up