Тут рухаються, дихають свіжим повітрям, спілкуються: терцентр запрошує на методику оздоровлення

Тут рухаються, дихають свіжим повітрям, спілкуються: терцентр запрошує на методику оздоровлення
  • Отримувачі послуг терцентру не сидять вдома, а приходять на заняття усвідомлено та оволодівають різними техніками та методиками оздоровлення.
  • Їм дуже подобаються тренування в команді однодумців: вони рухаються, дихають свіжим повітрям, спілкуються — це суцільний позитив, величезне задоволення і гарний настрій.
  • Вони не лише займаються спортом, а й змогли знайти справжніх друзів.

Про все це повідомляє Козятинський Терцентр

— Війна змусила багатьох українців пережити стрес, спричинений психічними травмами, зіткнутися з депресією, відчути травматичний досвід переїздів та довготривалих поїздок у чужі міста та країни. Подібні ситуації мають негативні наслідки для психічного та фізичного здоров'я. Зараз саме той час, коли рух став однією з найважливіших умов збереження здоров'я, навіть виживання. Той, хто не рухається, різко підвищує шанси захворіти, тому серед людей поважного віку користується популярністю кабінет лікувальної фізкультури Козятинського міського територіального центру соціального обслуговування. Також у терцентрі працює спортивна група з скандинавської ходьби, — йдеться у дописі

Відео дня

— Запрошуємо осіб золотого віку, людей з інвалідністю, учасників АТО та бойових дій, сімей загиблих, внутрішньо переміщених осіб за попереднім записом на такі заняття, які проходять в створеному безбар'єрному просторі в зручному комфортному приміщенні за адресою м. Козятин, вул. Винниченка 5.

Читайте також:

Відвідали переселенців у Бродецькому та отримали стільці для «Дошколярика»

Безкоштовно навчають польської переселенців

Безкоштовний одяг: як отримати

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up