У Козятині провели перший Різдвяний бал

У Козятині провели перший Різдвяний бал
  • У вихідні вокзал станції Козятин поринув у казкову атмосферу.

  • В ошатній залі ресторану «Імператор» влаштували Різдвяний бал.

  • Таке дійство відбулося у нашому місті вперше

Королевою балу була Ольга Губарчук. Саме завдяки їй Різдвяний бал завітав до Козятина. Ольга Губарчук декілька років поспіль відновлює історичні традиції і популяризує бальну культуру — вона мандрує різними містами України, досліджує старовинну архітектуру та обирає місце для проведення балу. До Козятина вона приїхала на запрошення Вікторії Хоманець і наш вокзал настільки їй сподобався, що саме його вирішили обрати як локацію для проведення цьогорічного балу.

При вході до зали гостей зустрічали представники товариства «ДОМ» Андрій Мордюк, Олександр Бондар та Олександр Скородзієвський. Вони перевтілилися у справжніх швейцарів і з посмішкою проводжали на бал усіх, хто завітав на дійство.

Відео дня

Веселий настрій на святі задавали учасники творчої студії «Нами100» Оксана Кулікова, Геннадій Панчук та Анатолій Хоманець.

Красені чоловіки, вбрані у фраки, і красуні жінки у вечірніх сукнях кружляли в танку під музику у виконанні квартету «Гальярда». Бал відбувся за класичною танцювальною програмою, тому гості танцювали не лише віденський вальс, а й полонез, польку, мазурку та менует. А допомагав їм головний хореограф балу, художній керівник спортивного бального танцю «Грація» Вінницького палацу школярів та юнацтва Олександр Мацюк. Він супроводжував весь бал і проводив майстер-класи.

Для гостей підготували також фуршет. А святковий настрій своїми виступами створили танцювальні студії «Grand Jete» і «Грація», а також козятинчанин Карім Шахін, який став фіналістом пісенного конкурсу «Iveria Євробачення» та Олександр Онофрійчук.

Ольга Губарчук подякувала всім, хто долучився до заходу, а також спонсорам проєкту. Адміністратор музейного комплексу вокзалу Вікторія Хоманець розповіла, що весь колектив вокзалу на чолі з керівником Анатолієм Чабаном із задоволенням та натхненням долучилися до проєкту. Особливих зусиль доклали ремонтно-будівельна бригада та всі прибиральники вокзалу. Вони власноруч чепурили Імператорську залу до Різдвяного балу.

— Мені особисто було цікаво та важливо співпрацювати з Ольгою Губарчук, оскільки цей проєкт допомагає популяризувати історичні традиції та цінності, а також привертає увагу до пам’яток історії, яким є і вокзал станції Козятин, що в свою чергу позитивно вплине на популяризацію Козятинщини та розвиток внутрішнього туризму, — зауважила Вікторія Хоманець.

Фото Людмили Кирилюк

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ирина Полищук

    Молодці!
  • Читач11

    Дійсно, супер. Але, вартість квитка -1тис.грн для мене була захмарна. Радію за тих мешканців, хто мав змогу там бути.🙂

    Читач80 reply Читач11

    Цікаво скільки тих щасливчиків, які не пошкодували тишу. Сумніваюсь, що багато.
  • Татьяна Сорочинская

    Неймовірно круто!
  • Соня Листопадова

    Две пары и три лакея?!

keyboard_arrow_up