У Козятині відзначили День соборності

У Козятині відзначили День соборності
  • 22 січня відзначаємо одну із ключових подій нашої історії - День Соборності України
  • Цей день символізує єдність українського народу та незламність нашої країни

Напередодні свята в ДНЗ №6 пройшли тематичні заняття, націлені на формування знань про виникнення свята та відчуття значимості події для держави вцілому та кожного громадянина окремо.

В Дошкільний Навчальний Заклад Сонечко також святкували День Соборності України, провели заняття на тему: "Твоя країна - Україна"

Відео дня

Символічним став " ланцюжок єдності" в якому взяли участь усі вихованці.

З нагоди вшанування історичних дат делегація Козятинської міської ради взяла участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника Михайлу Грушевському.

По школах Козятина провели патріотичні, актуальні, емоційні заходи. Так, у першій школі учні декламували вірші, виконували пісні про Україну, ведучі розповіли про історичне підґрунтя виникнення свята. Завершено вихований захід, флешмобом " Ланцюг єднання".

А у другій школі урок-квест "Україна - єдина країна" нагадав учням шостих і сьомих класів історичні передумови відзначення Дня Соборності. Учні пройшли станціями "Шифрувальна", "Асоціативний кущ", "Долоньки єднання", "Вірш про Україну", "Алітерація", "Дешифратор", "Зайві літери", "Відгадай місто", продемонструвавши свої знання з історії, української мови та літератури, а також уміння дружно і злагоджено працювати в команді.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач78

    вибачте, а до чого тут кончений лівачок грушевський?

keyboard_arrow_up