У Козятині змінять час і дату молитовного віче, а в школах хочуть викладати християнську етику

У Козятині змінять час і дату  молитовного віче, а в школах хочуть викладати християнську етику
  • У понеділок, 20 лютого в день пам’яті Небесної Сотні, мали можливість провести молитовний сніданок зі священнослужителями наших церков.
  • На зустрічі обговорювалася подальша співпраця та залученість представників духовенства до громадських і суспільних проєктів.

Як інформує Тетяна Єрмолаєва —  Козятинський міський голова, одним з ключових питань було зміна формату та часу молитовного віча, яке проходить щонеділі в міському будинку культури. Його доповнять історико-культурною інформацією, що дозволить познайомити громадян з видатними українцями, які зробити свій внесок у становлення нації.

Важливо —  з березня місяця змінять день та час проведення молитовного віча. Зустріч проходитиме щосуботи о 17.00.

Також гострим питанням постало вшанування наших Героїв, а саме участь жителів громади у траурному мітингу.

Відео дня

— Закликаємо наших мешканців віддавати шану і проводжати в останню дорогу Воїнів-Героїв, які віддали життя за кожного з нас. Десятки тисяч людей повинні, стоячи на колінах, зустрічати тих, хто боровся і загинув за нашу свободу та життя, — йдеться у дописі

Панотці активно обговорювали та пропонували викладати в закладах освіти християнську етику, як предмет або як факультативи. Це дозволило б нашим дітям стати більш обізнаними у моральних і духовних орієнтирах.

Читайте також:

Козятинська громада вшанувала ангелів Небесної Сотні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up