У Козятинській громаді розпочали проводити безкоштовні курси з вивчення української мови

У Козятинській громаді розпочали проводити безкоштовні курси з вивчення української мови
  • Минулого вівторка, 25 жовтня року в Козятинській громаді на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників розпочато проведення курсів з вивчення української мови для місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб.

Як повідомляє Козятинський центр професійного розвитку педагогічних працівників. педагоги-словесники провели перші заняття з тем цікавих, пізнавальних та корисних:

  • - «Підступні слова: як уникати лексичних помилок» (Нагорна Галина Вікторівна, учитель української мови та літератури КЗ «Ліцей №1 ім. Т. Шевченка Козятинської міської ради»);
  • - «Він, вона чи воно? Учимося розпізнавати рід іменників» (Домбровська Тетяна Миколаївна, учитель української мови та літератури ОКЗ «Ліцей Козятинської міської ради»).

Слухачі курсів поринали у світ української мови: у ході спілкування ознайомлювалися з особливостями вживання української лексики, удосконалювали знання з визначення роду іменників, правильності вимови та написання слів.

Відео дня

 

Опитування

Плануєте ходити на курси української мови?

Нагадаємо, ми повідомляли  — на базі Козятинського центру професійного розвитку з 24 жовтня починають діяти безкоштовні курси з вивчення української мови.

Читайте також:

Кращим працівникам освіти нашої громади вручили першу міську педагогічну премію. Імена

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up