У Козятинському терцентрі організували виставку «Осіння палітра миру і сонця»

У Козятинському терцентрі організували виставку «Осіння палітра миру і сонця»
  • Напередодні Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисників і захисниць України у  Козятинському міському територіальному центрі соціального обслуговування організували виставку «Осіння палітра миру і сонця».

Завтра, 14 жовтня — велике християнське свято Покрова Пресвятої Богородиці, яке вважалася найбільшим святом серед запорізьких козаків, має глибокі корені та особливе значення для українців. Також це День українського козацтва та День захисників і захисниць України.

Напередодні свята у Козятинському міському територіальному центрі соціального обслуговування організували виставку «Осіння палітра миру і сонця».

Експозиція складається з творчих робіт талановитих рукодільниць — студенток Школи прикладного мистецтва «Університету третього віку» та працівників терцентру.

Відео дня

— Гарна погода та святковий настрій допомогли всім гостям виставки — майстриням , підопічним та відвідувачам терцентру - отримати масу позитиву та величезне задоволення, — повідомляє Козятинський Терцентр 

Нагадаємо, як у Козятинському міському терцентрі відсвяткували День людей похилого віку

Читайте також:

На благодійному ярмарку самгородчани назбирали більше 10 тисяч гривень

У Глухівцях відбувся літературний вечір з поетесою, композитором та пісняркою Антоніною Петрушкевич

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up