У міському будинку культури відбувся «Музичний вертеп»

У міському будинку культури відбувся «Музичний вертеп»
  • У середу, 28 грудня на сцені міського будинку культури відбулася прем’єра нової вистави від Козятинської дитячої музичної школи «Музичний вертеп».
  • Глядачам були представлені хореографічні, інструментальні та вокальні номери у виконанні викладачів та учнів школи.

Про це повідомляє Козятинська міська територіальна громада

Музично-хореографічний та вокально-мелодійний вихор захопив увагу присутніх у залі дітлахів та їхніх батьків. На сцені розгорнувся Біблійний сюжет Різдва Христового, однак показаний у незвичній хореографічній композиції із українськими мотивами та мелодіями. 

Відео дня

За роботу з учнями, костюми та сценарій відповідальною була викладач музичної школи Богдана Семикоз. У вертепі задіяні учні різних відділів музичної школи, а також викладачі Тетяна Костюк, Яна Гуцол, Яна Андрійчук, Олена Коломієць та Людмила Тернова. Приймала ж усіх учасників вертепу господиня – директор музичного навчального закладу Оксана Тихомирова.

— Свято вдалося, адже наповнені захватом та радістю очі маленьких глядачів у залі говорили самі за себе. І навіть звук повітряної тривоги, через який на самому завершенні вистави довелося її перервати, не затьмарив отриманих вражень та позитиву, — йдеться у повідомленні

Нагадаємо днями артисти театрального колективу, спільно з вокалістами та танцюристами влаштували для козятинчан неймовірну казкову виставу «Дюймовочка».

Читайте також:

Самгородчани під час різдвяного вертепу наколядували грошей на ЗСУ

Янгол, карта України та вертеп: як прикрасили Козятин до свят

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up