Учні козятинської школи №5 побували в столиці

Учні козятинської школи №5 побували в столиці

Канікули, канікули – веселая пора

У нашому класі стало традицією здійснювати спільні поїздки, екскурсії на канікулах. Цього разу ми з класним керівником Іриною Слободяник поїхали у Вінницю. Побували на прем’єрі мультфільму в 3D «Співай».

— Його сюжет схожий на життя, в якому ми іноді падаємо, але все-таки завжди маємо підніматися, – ділиться враженнями Наталія Козляківська.

— У мультфільмі доля готує Бастеру багато перепон, але його внутрішня сила допомагає все здолати та йти вперед. Головне – не здаватися, а вірити в себе, у свій успіх, – говорить Кіра Римша.

Відео дня

Далі туристи попрямували до філармонії на виставу «Битва за Новий рік». Відчувши себе глядачами справжнього театрального дійства, діти отримали безліч позитивних емоцій та новорічний настрій!

Наступною зупинкою наших маленьких туристів була «Дитяча планета», в якій вони всю свою накопичену  енергію вистрибали, вибігали на батутах, гірках та інших атракціонах.

Після  всіх розваг, в хорошому настрої та дуже зголоднівши,  ми вирушили в Макдональдс. Підкріпившись і набравшись сил, вирушили в наше рідне місто Козятин.

По дорозі додому діти ділилися яскравими враженнями від поїздки. Дивлячись на щасливі обличчя дітей і батьків, розуміємо яка важлива робота вчителя. Вважаємо, що такі заходи є більш ефективними методами формування дружніх відносин, згуртованості колективу.

оптимізму.

Батьківський комітет 2-А класу школи №5

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Катя

    Відколи Вінниця стала столицею України???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up