В Центрі дитячої-юнацької творчості діти грали в гру «Сім днів створення Світу»

В Центрі дитячої-юнацької творчості діти грали в гру «Сім днів створення Світу»
  • Ідею гри запропонувала церква «Адвентистів семи днів», яка співпрацює з благодійним фондом Франкліна Грема «Сумка Самарянина».
  • Маленькі творці пройшли шість етапів створення Світу, на сьомий пішли на відпочинок, де отримали подарунки.

Екскурсоводами у навчально-розвивальному процесі була керівник гуртка вокалу Тетяна Фабіцька. 

— Сім днів створення світу і ми в нашому актовому залі будемо намагатися відтворити створення світу. Ви — маленькі творці, розпочинаємо.

За Біблією першим був створений космос, згодом Бог відділив світло від темряви і став день і ніч. В другий день було створено небо і землю. В третій день Бог відділив воду з-попід неба і назвав суходіл і.т.д. тільки діти не вивчали Біблію вони грали в гру, де першим їхнім завданням було на земну кулю правильно наклеїти материки.

Відео дня

В завданні № 2 діти природним шляхом відділяли воду з-під землі від води над землею. Ми не описуємо весь процес тому, що завжди знаходяться діти, які хочуть повторити такий процес без участі дорослих.

Цікавим було завдання за № 3. Адже у третій день тижня Бог звелів з’явитись на землі рослинам і деревам. Діти відгадували, який овоч чи фрукт потрапив їм під руку в закритій коробці та визначали за запахом, який мають аромат м’ята та петрушка.

На четвертий день Бог зробив два великі світила і зірки. Діти в завданні № 4 по кольорових ілюстраціях називали планети.

На п’ятий день за біблією Бог створив істот. Гід гри читала загадки, а діти визначали, як називається птах, тварина дикої природи, чи водного світу. Читаючи загадки Тетяна Фабіцька навіть дивувалася: «Я ще не прочитала чотири стрічки, а ви вже правильно відповіли».

В завданні за номером шість розбирались з органами людини. І в цьому конкурсі діти проявили відмінні знання. Єдиною помилкою, було коли дівчинка років 7-ми печінку поставила в нижній частині тулуба,  старші дівчатка поставили орган на місце.

Сьомий день Бог створив для відпочинку людини. Гра завершилась і діти пішли відпочивати.

Перед тим, як учасникам гри мали роздати подарунки до дітей звернувся представник церкви Адвентистів сьомого дня Сергій Глущенко.

Він розповів, як створюються такі подарунки. В церквах країн заходу дітям прихожан роздають порожні коробки. Діти наповнюють коробки іграшками, учнівським приладдям, речами повсякденного вжитку і всім іншим, що є у них під руками. Кожен подарунок розрахований на вік дітей і стать. Суть в тому, що подарунки для дітей України готують  діти заходу.

Ще ми запитали у Сергія, скільки вони співпрацюють з дітьми і чи їхня церква може надавати допомогу дорослим людям, які потребують допомогу. Сергій Глущенко повідомив, що вони лише роздають подарунки за дорученням благодійної організації Сумка Самарянина.  Продуктові набори, благодійний фонд співпрацює з організаціями, які займаються волонтерництвом чи благодійністю сказав Сергій.

     

 

     

 

     

 

     

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Владислав Кірган

    Секта.

keyboard_arrow_up