Випуск 2022 в училищі: на урочистій лінійці випускниці коханий зробив пропозицію руки та серця

Випуск 2022 в училищі: на урочистій лінійці випускниці коханий зробив пропозицію руки та серця
  • Травень місяць здобувачам освіти «Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту» з професії «Кухар. Кондитер. Офіціант» та «Провідник пасажирського вагона» подарував приємні та хвилюючі моменти їхнього життя – складання державного кваліфікаційного іспиту та отримання диплома кваліфікованого робітника.
  • А родзинкою урочистої випускної лінійки стало освідчення у коханні

Привітання з випуском 2022 написали на сторінці Козятинське МВПУЗТ (офіційна група)

За інформацією у дописі, випускники групи № 18 з професії «Провідник пасажирського вагона» навчалися за дуальною формою навчання. Перебуваючи на виробничій практиці у нелегкі для країни часи, юнаки та дівчата проявили відповідальність та організованість, та ще раз підтвердили високий професійний рівень підготовки. 

Відео дня

— Училище для наших здобувачів освіти є і завжди буде другою домівкою, де їх завжди люблять, навчають, пишаються професійними здобутками! Педагогічні працівники завжди переймаються життям та навчанням наших учнів, — йдеться в повідомленні

Однією з приємних, несподіваних  та романтичних подій на урочистій лінійці стала пропозиція руки і серця. Одній із випускниць освідчився коханий.

— Ми раді за наших учнів. Бажаємо нашим випускниками групи № 6 з професії «Кухар. Кондитер. Офіціант» та групи № 18 «Провідник пасажирського вагона» щасливої долі, працевлаштування на робочих місцях, мирного неба , віри в перемогу та як кажуть залізничники «зеленого вогника на життєвому шляху»!.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач96

    Випускникам щасливої долі!

    Директорові училища та його заступницям бажаю познімати Техасьській фермерський одяг і вдітися, як в святковий день, а для дітей це і є такій день! Ви ж не худобу на пасовища вигоняєте!?
  • Валентина Воронова

    Хай щастить!!!
  • Читач17

    Щиро вітаємо!!!
  • Галина Кравцова

    Нехай щастить!

keyboard_arrow_up