Випустили першу україномовну пісню

Випустили першу україномовну пісню
  • Козятинський гурт «Formless Reflection» презентував новий синг.
  • «Ідея та текст виникли задовго до початку повномасштабного вторгнення, але події останніх років відобразилися на концепції треку», — пишуть на офіційній сторінці гурту у YouTube.

Днями гурт «Formless Reflection» презентував слухачам свою нову пісню, яка має назву «Dystopia». У перекладі це означає «антиутопія». І хоча назва треку англійською, сам текст написаний українською мовою. Хоча раніше гурт писав пісні виключно англійською.

«Історичні цикли мають властивість повторюватися. Нова кров, нові жертви, нові диктатори, нові герої. Україна не одне століття проходить жорстокі випробування, але що разу гідно виборює свою волю та незалежність! Доки ми пам'ятаємо минуле, у нас є майбутнє. Світло здолає темряву, новий світанок прийде на зміну ночі, зло буде знищене, Україна переможе!» — пишуть хлопці на офіційній сторінці у Фейсбук.

Як йдеться в описі до композиції, ідея написати «Дистопію» виникла задовго до 24 лютого, але останні події вплинули на концепцію треку.

Відео дня

«На протязі віків наша держава бореться за свою незалежність, історія йде по колу і в кожному поколінні нові герої віддають життя в ім'я свободи. Ми маємо пам'ятати жертву кожного українця, не забувати їх подвиги та звитяги, заради вільного майбутнього, котре прийде з новим світанком!» — пишуть на YouTube-каналі гурту.

Трек доступний до прослуховування на платформах Spotify, Apple Music, YouTube Music та YouTube.

 

Читайте також:

Сергій Гайдучок випустив другу сольну пісню

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up