З аніматорами та артистами: у Михайлині відсвяткували День села

З аніматорами та артистами: у Михайлині відсвяткували День села
  • На півночі Самгородоцької територіальної громади розташоване мальовниче село Михайлин. 30 жовтня воно по-особливому святкове, бо тут відзначають День села.
  • З нагоди цього свята усі охочі зібрались на урочистості, на яких лунали слова вітання від гостей та односельчан.

Про це йдеться на сторінці Самгородок НАШ.

— В цей день село, як завжди, радо зустрічало усіх в місцевому клубі. На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого.  Кожен з них вітаючи зі святом, подякував всім людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у її житті, хто зберігає та примножує культурні надбання, хто своєю щоденною працею, фінансовою та благодійною допомогою робить свій вагомий внесок у розбудову села, побажали усім міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку та успіхів у всіх починаннях, процвітання, стабільності, а Михайлину бути вічно квітучим і красивим селом, — йдеться в повідомленні

Відео дня

Розваг вистачало для кожного, адже ще з 13:00 на дітей чекали різні забави тому малеча активно та гарно проводила час, а сільські аматори сцени продемонстрували неймовірний концерт. Учасники дійства Марія Лобода, Каріна Петлінська, Інна Прадун та Світлана Шкрабій з трепетом та любов’ю виконували пісні, веселі та повчальні міні вистави зіграли брати Біліченки, В’ячеслав Чорний, Валентина Мазур та Олена Чорна.

— Це було цікаве дійство, організоване в селі з особливою відповідальністю й натхненням, наповнювало всіх духом єдності, радості й дарувало багато щасливих моментів для мешканців та гостей села Михайлин.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up