З короваєм та гарним настроєм: Фоторепортаж зі свята знань 1-Б класу ліцею №1

З короваєм та гарним настроєм: Фоторепортаж зі свята знань 1-Б класу ліцею №1
  • Свято знань завжди є святково-хвилюючим днем для школярів. Хтось завершує шкільне життя, а хтось стає на першу його стежину.
  • Ми побували на святі знань, яке влаштували для першокласників першого козятинського ліцею. Воно відбулося урочисто, патріотично, з короваєм, кульками та гарним настроєм

Не зважаючи на важкі часи для країни, задля перемоги наші діти повинні навчатись. І перше вересня для першколасників є особливим днем. Перший урок, перша парта, перший зошит та перша книжка — все це нове для маленьких першокласників. Для учнів 1-Б класу батьки, спільно з першої вчителькою, зробили все можливе, щоб день запам'ятався назавжди.

Веселе Лисеня, за допомогою якого школярі знайомились один з одним та своєю вчителькою, стало чудовим другом та розрядило обстановку, додало у класі сміху та дитячого гомону. А запашний коровай прийшов до смаку всім, і дорослим, і малим. Справжньою забавою для діток став подарунок-сюрприз. Це яскраві кульки та бульбашки. Ну і на останок гуртова фотосесія біля пам'ятника Михайла Грушевського. 

Відео дня

Як все було — пропонуємо переглянути у нашому фоторепортажі. 

Дивіться також:

День знань — 2022. Репортаж із училища

Перший Дзвоник під час війни. Репортаж з козятинських шкіл

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач59

    Які ужасні обої в школі((((((

keyboard_arrow_up