З нагоди професійного свята у бібліотеках Козятинської громади відбулися святкові заходи

З нагоди професійного свята у бібліотеках Козятинської громади відбулися святкові заходи
  • До Всеукраїнського дня бібліотек у бібліотеках Козятинської громади відбулися святкові заходи
  • Розповідаємо про них детальніше

Сьогодні, 3 жовтня для бібліотекарів Козятинської громади відбулася вітальна година «Бібліотека-завжди надійно, вірно і з любов’ю!». Директор міської бібліотеки привітала з професійним святом та побажала усього найкращого, здоров’я, благополуччя, найшвидшої Перемоги.

Про це йдеться на сторінці Козятинська міська бібліотека

Відео дня

Додають, що у читальному залі міської бібліотеки оформлена виставка-інсталяція «Бібліотечні майстрині», на якій представлені роботи бібліотечних працівників громади: картини вишиті бісером, нитками та алмазна вишивка.

Також цього дня у Козятинській міській бібліотеці провели екскурсію для учнів 1-А, 1-Б класів «Ліцею №1 ім. Т.Г. Шевченка». Бібліотекар познайомила дітей з бібліотекою. Також діти переглянули відео «Як твориться книга» та пограли у вікторину «Відгадай героя казки». Для учнів 2-класу відбулася посвята в читачі. Школярів записали до бібліотеки, а вони пообіцяли цінувати, берегти, бути активними читачами та своєчасно повертати книги до бібліотеки.

Повідомляють, що у сільських бібліотеках також провели заходи, а саме: вікторина «Вгадай казку» (с.Флоріанівка); «Бібліотека – дзеркало знань і пам'яті народу» (с.Сигнал); виставка дитячих малюнків «Бібліотека очима дітей» (с.Кордишівка); літературний круїз «Бібліотека - майданчик для спілкування та дозвілля читачів» (с.Пиковець).

Читайте також:

«Трохи куценьке, на тиждень». Синоптики повідомили коли буде бабине літо

Сьогодні День грибника: зробили підбірку фото козятинчан з зібраним врожаєм

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up