Заходи від козятинської влади для галочки

Заходи від козятинської влади для галочки

У п’ятницю 19 травня в Пушкінському сквері нашого міста проводилась перша цьогорічна “ретро-дискотека”. Проводили її спортивний коментатор Володимир Сімачов і радниця мера Надія Якимова.

 

 

Відкрили програму неодноразові лауреати всеукраїнських конкурсів колектив бального танцю “Візаві” Керує ансамблем відома в місті тренер Надія Бортюк. Представляючи її представниця від влади  помилилась з прізвіщем хореографа. Після виступу старшої групи колективу  “Візаві” помилку виправили. Та коли свою програму завершила молодша група колективу, прізвіще їхнього наставника знову сковеркали.

Відео дня

Розважальні заходи в місті — добра і корисна справа для всіх поколінь. Але це за умови продуманої програми. На “ретро-дискотеці” як тільки “Візаві” завершили показові виступи, майже всі присутні покинули клітку. Залишились тільки дев’ять городян, що утворили коло — декілька мамів, які гуляли з дітьми і чотири жінки, яких важко назвати шанувальниками ретро.

На питання, чому люди покидають дискотеку, відповідь була така: “А кого тут слухати? Дітей побачили і добре”.

Можливо й представниці-організаторші від влади потрібно було поінтересуватись, чому присутні на дискотеці масово покинули її.

Але всім зрозуміло, що такі “розважальні заходи” проводяться тільки для галочки. Щоб тільки прозвітувати і витрати списати на захід. Адже навіть не переймаються тим, щоб проінформувати населення про “розваги для людей”

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up