«Журавочка» з Махнівки наспівала Диплом лауреата І ступеня у Всеукраїнському конкурсі хорового співу

«Журавочка» з Махнівки наспівала  Диплом лауреата І ступеня у Всеукраїнському конкурсі хорового співу
Фото зі сторінки Марії Кулеші

Вокальний конкурс, приурочений Дню людей похилого віку, проходив уже вдев’яте. Цьогоріч взяти у ньому участь виявило бажання пів сотні хорів і хорових ансамблів з різних регіонів України

Оскільки більшість учасників з різних причин не змогли приїхати до столиці, організатори вирішили провести окремий конкурс – у дистанційному форматі. Днями його результати були оголошені у прямому ефірі на ютуб каналі організаторів конкурсу – Благодійного фонду "Дніпровський".

Ансамбль української пісні "Журавочка" Махнівського центру надання соціальних послуг, який вразив журі своїм душевним виступом та сценічними костюмами, здобув Диплом лауреата І ступеня у номінації "Хорові ансамблі"

Додамо, що  таку ж нагороду колектив, яким керує талановита вокалістка Марія Кулеша, виборов на цьому конкурсі і минулого року.

Відео дня

– Хочеться подякувати учасницям "Журавочки" за їх творчість, за те, що на власному прикладі доводять, що талант не підвладний віку. Зичу колективу творчого довголіття і нових сценічних перемог, на які ці махновецькі соловейки справді заслуговують, – зауважує Віснику Козятинщини директор Махнівського центру надання соціальних послуг Василь Матвійчук, якого, до речі, також відзначено організаторами конкурсу Подякою за високий професіоналізм, збереження національних традицій та дієву допомогу у проведенні цього загальноукраїнського пісенного заходу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up