Змагалися козаки училища

Змагалися козаки училища

Училище залізничників часто відкриває гостинно двері для розваг, спортивних змагань чи урочистостей.

От і минулої середи, 12 жовтня, у спортивному залі цього закладу відбулися “Козацькі забави-2016”, присвячені захисникам України.

Відео дня

На святі почесними гостями були заступники директора залізничного училища Олена Коломійчук і Маргарита Міськова, учасники АТО Олександр Данілевич і Олександр Голошивець та представник від міської влади Людмила Кудимець.

Які ж козацькі забави та без козаків? Козак №1 — Ярослав Табачук. Козак №2 — Петро Любчик. Під номером три — Сергій Мейнарович. Козак №4 — Богдан Гижа. №5 — Роман Міщенко. Козак №6 Павло Макарчук.

Козакам завжди присутній козацький дух. Вони на свята завжди влаштовують ігрища та розваги, змагаючись на спритність, винахідливість та силу. Козаки доводять присутнім, що вони гідні нащадки козацького роду.

 

 

Змагання проходили в п’яти конкурсах. Чумацький шлях — хто швидше подолає сорокаметрову відстань з мішком солі на тачці. Чумацький боулінг — вибити чоботом більше пляшок з квасом. “Дніпровські пороги” — шестеро козаків дбають за своїх дівчат, щоб не замочили ноги на переправі через пеньочки. Четвертий конкурс — “несе Галя воду”. У цьому конкурсі перемагав той, хто швидше здолає відстань і менше розіллє води. Останній — “найскладніший” конкурс вареники козацькі.

Оскільки козаки сучасні, то забави пройшли у дружній атмосфері з елементами гумору.

Були і справедливі судді: викладачі фізичної культури училища Леонід Трончук, Неля Бандурко та Григорій Рудзевич. Учасники змагань у підсумковому протоколі всі шість вмістилися в призовій трійці. Перше місце вибороли Ярослав Табачук та Сергій Мейнарович. Друге місце посіли Павло Макарук та Богдан Гижа. І третє розділили Петро Любчик та Роман Міщенко.

Прекрасним виступом хореографічного ансамблю закінчилося свято. Позитиву набралися всі — і глядачі, і учасники.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up