31 січня, останній день реєстрації на пробне тестування

31 січня, останній день реєстрації на пробне тестування

Пройти пробне тестування можуть усі бажаючі. Але для цього потрібно встигнути зареєструватися. Сьогодні останній день реєстрації.  

Станом на 27 січня у Вінницькому регіональному центрі оцінювання якості освіти для участі у пробному ЗНО зареєструвалося 41% випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року. Більшість випускників виявили бажання пройти тестування з двох предметів.

Нагадаємо, кожен з учасників може пройти пробне ЗНО з української мови та літератури, та ще з одного предмету за вибором — історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов. Пробне тестування з української мови та літератури відбудеться 1 квітня, тестування з інших предметів — 8 квітня 2017 року.

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні платна. Вартість одного тестування з одного тестового предмета складає 129 грн. Зареєструватись для участі у пробному ЗНО можна на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up