Чи продовжиться дистанційне навчання?

Чи продовжиться дистанційне навчання?
Фото ілюстративне
  • На початку минулого тижня учнів ліцеїв та гімназій Козятинської територіальної громади перевели на уроки в режимі онлайн.
  • Що буде з понеділка, 17 жовтня — дізнавалися наші журналісти

Після масованої атаки рашистів з повітря, яка трапилася у понеділок, 10 жовтня, міністр освіти Сергій Шкарлет закликав голів обласних військових адміністрацій запровадити у школах дистанційне навчання, аби подбати про безпеку дітей. Відтак у багатьох регіонах заклади загальної середньої освіти відправили на «дистанційку». Вінниччина не стала винятком. Зокрема, у Козятинській громаді із вівторка, 11 жовтня усіх школярів ліцеїв та гімназій перевели на онлайн-уроки

Попередньо дистанційне навчання мало тривати до п’ятниці, 14 жовтня включно. Деякі регіони вирішили з наступного понеділка продовжити «дистанційку», у деяких, навпаки, скасували. Як повідомили нам в Управлінні освіти і спорту Козятинської міської ради, на наступний тиждень дистанційне навчання у гімназіях та ліцеях Козятинської громади не продовжили.

— Із понеділка, 17 жовтня до навчання повертаються всі заклади у тому форматі, в якому вони навчалися до 11 жовтня, — каже Інна Мадей, начальник управління освіти та спорту.

Відео дня

 

Читайте також:

Проводитимуть реєстрацію переселенців на отримання фінансової допомоги від ООН. Адреса та дата

Близько 60 учасників: у Вернигородку відбулися змагання зі спортивного туризму

Колектив Козятинського залізничного училища отримав визнання своєї педагогічної діяльності

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up