Для дітей-переселенців влаштували майстер-клас з малювання айсингом на пряниках

Для дітей-переселенців влаштували майстер-клас з малювання айсингом на пряниках
  • У п'ятницю,3 червня педагогічні працівники Козятинського залізничного училища з професії «Кухар. Кондитер. Офіціант» подарували гарний настрій діткам, які тимчасово проживають у гуртожитку училища.

Майстри виробничого навчання Баланцева Т.М., Прилуцька О.В., Вовченко Л.О., Плисак Т.М. та викладач спецдисциплін Наталия Лазарчук підготували майстер-клас з малювання айсингом на пряниках. Захід проводився у читальній залі бібліотеки гуртожитку.

Про це йдеться на сторінці Козятинське МВПУЗТ (офіційна група)

Відео дня

Заздалегідь майстри разом із здобувачами освіти групи № 302 та № 26 , які перебувають на виробничій практиці, у кондитерській майстерні училища підготували солодку основу для декорування цукрово-білковою масою – випекли ароматні пряники, а також зробили зразки розписаних солодощів.

— Продемонстрували техніку малювання айсингом Годинський Сергій та Кособуцький Влад (здобувачі освіти гр.№ 26), допомагали у проведенні майстер-класу майбутні кондитери Миколюк Марина, Мазур Сніжана ( група № 302) та Грубік Анна (гр. 225). Дітки вчилися у своїх старших друзів малювати айсингом на пряниках, декорувати вироби, використовуючи різні кольори для малювання. Деякі з них малювали смайлики та спішили подарувати свій пряник батькам. Нам, працівникам училища, було приємно бачити радісні обличчя діток, їх посмішки та старанність, яку вони проявляли під час спільної роботи, — йдеться у повідомленні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Tetiana Polishchuk Kosobutska

    👋👋👋👋👋👋

keyboard_arrow_up